H "πασαρέλα" της βασίλισσας Μάξιμα: Το μπορντό φουστάνι, ο φιόγκος στο jumpsuit & το μεγάλο αγαπημένο της καπέλο (φωτό- βίντεο)

Τα 4 διαφορετικά looks της Ολλανδεζας βασίλισσας... 

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας έκανε αρκετές διαφορετικές εμφανίσεις τις τελευταίες ημέρες, είτε σε Zoom meetings, είτε live.

 

 

Στην πιο πρόσφατη από αυτές, πριν από λίγη ώρα, επέλεξε ένα total pink σύνολο με κοστούμι για να υποδεχθεί στο παλάτι τον Christiaan, έναν μικρό μαθητή που ασχολείται με την μουσική.

 

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η βασίλισσα συμμετείχε, μέσω Zoom meeting, σε συναντήσεις για την Ημέρα Επίσκεψης Εργασίας στο Ίδρυμα JobOn online. Η Μάξιμα επέλεξε να φορέσει ένα κομψότατο μπορντό φόρεμα που της πήγαινε πολύ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hmqueenmaxima

 

 

 

 

 

Ίσως, δε, την πιο μεγαλόπρεπη εμφάνισή της εδώ και καιρό, την έκανε στα εγκαίνια του ανανεωμένου μουσείου van de Geest στο Harleem της Ολλανδίας. 

 

 

Η συλλογή των έργων εστίαζε στα 700 χρόνια ιστορίας της φροντίδας της ψυχικής υγείας, καθώς και στην παρουσίασή της στη μοντέρνα τέχνη. 

 

 

Η Ολλανδέζα βασίλισσα ήταν πολύ κομψή, φορώντας ένα midi φόρεμα με δαντέλα, γάντια και το αγαπημένο της μεγάλο καπέλο, ενώ είχε συνδυάσει την εμφάνισή της και με την μάσκα της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hmqueenmaxima

 

 

Ένα πολύ κομψό σύνολο επέλεξε να φορέσει και στα βραβεία "Koning Willem I", των οποίων ανακοίνωσε τους νικητές.

 

 

 

 

 

 

H Maxima εμφανίστηκε με ένα ασπρόμαυρο jumpsuit με μαύρο φιόγκο Natan Couture, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και εντυπωσιακό κολιέ στον λαιμό με ασορτί σκουλαρίκια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ