Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο πλανήτης της σύγχυσης επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο - Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Οι πέντε μήνες της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα, του πλανήτη της σύγχυσης, ήρθαν να προστεθούν σε όλες τις υπόλοιπες πλανητικές επιρροές που είχατε μέσα στο 2020, βυθίζοντας σας ακόμη περισσότερο στο χάος ίσως. Κάποιοι μπορεί να επιστρέψατε σε κακές συνήθειες του παρελθόντος, άλλοι σε σχέσεις με την ελπίδα παρηγοριάς ή γενικότερα να ήρθατε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις αγκυλώσεις σας. Όμως, σιγά σιγά το πράγμα αρχίζει να ανοίγει. Το κάδρο του μέλλοντος σας θα αρχίσει να αποκτά μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η μούσα της έμπνευσης και της δημιουργίας σάς ξαναβρίσκει στην κατάλληλη στιγμή, για να αρχίσετε πάλι να κάνετε όνειρα, λίγο πριν το τέλος μιας χρονιάς που σας δοκίμασε σε πολλά επίπεδα. Το Σαββατοκύριακο είναι από αυτά που μπορείτε πρακτικά να τελειώσετε με πολλές υποχρεώσεις και να είστε αρκετά πρακτικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Δυο είναι οι κίνδυνοι μόνο… να ξετινάξετε τις κάρτες σας σε αγορές και το στομάχι σας με λιχουδιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Τους τελευταίους μήνες, με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στον τομέα των φίλων αλλά και των στόχων σας, μπορεί να νιώσατε ότι τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά. Φιλίες μπορεί να σας έδειξαν ένα άλλο πρόσωπο, που δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχατε στο μυαλό και την καρδιά σας, άνθρωποι μπορεί να απομακρύνθηκαν με κάποιο τρόπο από τη ζωή σας, ενώ οι στόχοι του καλοκαιριού μπορεί να μην υλοποιήθηκαν ή έμειναν πίσω σε σχέση με τα αρχικά πλάνα. Και μολονότι δεν θα αλλάξουν όλα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι μπορεί να γίνει μια αρχή. Ο Ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία, για να ξαναδώσει ώθηση στα όνειρα σας και για να ξαναβρείτε φίλους, συνεργάτες, ανθρώπους, που μπορεί να παίξουν έναν βοηθητικό υποστηρικτικό ρόλο στην πορεία σας. Η Σελήνη το Σαββατοκύριακο, στο μεγαλύτερο μέρος του, θα είναι στο ζώδιο σας και οι υποχρεώσεις δεν θα λείψουν είτε στο σπίτι είτε σε επαγγελματικά θέματα. Προσπαθήστε τουλάχιστον μέσα σε όλα, να βάλετε και μερικές ώρες ψυχαγωγίας!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από τον μήνα των γενεθλίων σας, τον Ιούνιο, είναι ανάδρομος ο Ποσειδώνας μέσα στον τομέα της καριέρας, βαραίνοντας σας με δουλειές που δεν πήγαιναν όπως θέλατε ή με δυσκολίες στο να βρείτε την κατάλληλη δουλειά, αν είστε από αυτούς που μπορεί λόγω συνθηκών να μείνατε εκτός. Ο πλανήτης της σύγχυσης επιστρέφει όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο, στην ορθή του πορεία και υπό την επιρροή της επερχόμενης έκλειψης στο ζώδιο σας, φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται. Είναι η στιγμή που μπορεί να βάλετε τις προτεραιότητες σας σε μια καλύτερη τάξη ή να βάλετε τα όρια σας σε μια δουλειά, αν νιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, αν θέλετε να ψαχτείτε περισσότερο με δουλειά. Στείλτε βιογραφικά, μιλήστε με γνωστούς σας, εκφράστε την επιθυμία σας για αλλαγή κι αυτή μπορεί να έρθει πιο εύκολα τώρα.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ