Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στο Διαφάνι & αλλάζει τη ζωή του Μιλτιάδη (Φωτό & Βίντεο)

Όλα όσα θα δούμε...

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Άγριες Μέλισσες». 

Στα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, ο αδερφός του Δούκα Σεβαστού παρουσιάζεται αδύναμος και κλονισμένος. Από τη μία η αποκάλυψη πως ο γιος του Γιάννος δεν ήταν υπεύθυνος για τον φόνο του Σέργιου και από την άλλη η συνειδητοποίηση πως ο ίδιος του ο αδερφός τον σκότωσε για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει συντάραξαν την υγεία του Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες».

Έπειτα από πολυετή παραμονή σε κλινική, στην οποία ο ήρωας της σειράς υποβλήθηκε και σε ηλεκτροσόκ, φαίνεται πως η φαρμακευτική αγωγή δεν βοηθά τον Μιλτιάδη να γίνει καλά. O ήρωας στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως βλέπει οράματα με τον χαμένο του γιο, ο οποίος λειτουργεί ως η φωνή της συνείδησής του. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό», ένας νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά του ΑΝΤ1, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη. Πρόκειται για τον Θάνο Χρόνη, ο οποίο θα υποδυθεί τον γιατρό Αργυρίου και θα προσπαθήσει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη, αλλάζοντας του αρχικά τη φαρμακευτική αγωγή. 

 

 

 

«Ξέρουμε ότι για τη διαταραγμένη ψυχική κατάσταση του Μιλτιάδη ευθύνονται όσα πέρασε στο παρελθόν, αλλά και το ηλεκτροσόκ, το οποίο ήταν μία διαδεδομένη μέθοδος στους ψυχικά ασθενείς τη δεκαετία του '60. Μετά τον εξορκισμό, τον οποίο δεν θα του τον κάνει ο παπά Γρηγόρης, αλλά ένα άλλο πρόσωπο, η Ανέτ θα στείλει στο Διαφάνι έναν νέο γιατρό, τον οποίο θα τον συστήσει αρχικά ως φίλο της. Μιλάμε για τον ηθοποιό Θάνο Χρόνη, τον οποίο είχαμε δει πέρυσι στη σειρά "Μην Ψαρώνεις" του ΑΝΤ1».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ