Σπύρος Σούλης: Αυτό είναι το μυστικό για να έχετε πάντα καθαρούς καθρέφτες!

Το μυστικό για πάντα καθαρούς καθρέφτες βρίσκεται στο μπαρ του σπιτιού σας

Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό για αστραφτερούς καθρέφτες; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά στον κόσμο.

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει όλα τα καθαριστικά του κόσμου, μπορεί να έχετε καταφέρει να διατηρήσετε τους καθρέφτες σας καθαρούς για λίγο αλλά αυτό το ποτό υπόσχεται να κάνει θαύματα.

Μιλάμε για το γνωστό σε όλους μας τζιν.

Σε έρευνα που έγινε από γνωστή αμερικάνικη εταιρία καθαριστικών προϊόντων ανακαλύφτηκε πως με ένα ψέκασμα με τζιν στον καθρέφτη σας θα τον κάνετε να αστράφτει.

Αν ο καθρέφτης σας θολώνει συχνά και γεμίζει πιτσιλιές από νερό ή και οδοντόκρεμα και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τον εαυτό σας σε αυτόν δεν έχετε παρά να βάλετε σε ένα βαποριζατέρ τα εξής: ένα μέρος τζιν και ένα μέρος νερού. Ανακατέψτε καλά και ψεκάστε πάνω στον καθρέφτη σας.

Έπειτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε την επιφάνεια με ένα στεγνό βαμβακερό πανί. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, όπως αναφέρει το SpirosSoulis. 

Ποιος να το φανταζόταν; Οπώς φαίνεται, όμως, το τζιν δεν είναι πλέον μόνο το αγαπημένο σας ποτό αλλά και το αγαπημένο σας καθαριστικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ