Η «δικιά μας» Μαρία Ολυμπία σε καμπάνια της Louis Vuitton: Πάνω σε ποδήλατο βολτάρει με υπέροχες τσάντες στο πανέμορφο Παρίσι (Φωτό & Βίντεο)

Με στιλ και ύφος Γαλλίδας, η Μαρία Ολυμπία ποζάρει για τον οίκο Louis Vuitton από το Παρίσι με αγάπη...

Σε ηλικία 24 ετών, η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του Κωνσταντίνου Β' της Ελλάδας και της Άννας Μαρίας της Δανίας, εντυπωσιάζει με το στιλ της, θεωρείται fashion icon και influencer, συγκεντρώνει στο Instagram πάνω από 208 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ ακολουθεί μια καριέρα στο μόντελινγκ.

 

 

Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton και μας ξεναγεί στο Παρίσι.

 

 

Ο κορυφαίος γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε τη καμπάνια για τη νέα συλλογή των Capucines bags, με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα royal, η οποία ανάγεται σε style icon.

 

 

Στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, η Μαρία Ολυμπία περνά μια υπέροχη μέρα στο Παρίσι, εξερευνώντας τη ρομαντική Πόλη του Φωτός.

 

 

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει όπως μια επαγγελματίας αλλά ταυτόχρονα δείχνει να το απολαμβάνει. Στις λήψεις κρατά στα χέρια της τις κομψές Capucines bags και ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

 

 

Όπως αναφέρει το ίδιο το brand, η Μαρία Ολυμπία ενσαρκώνει άψογα την κομψότητα της νέας συλλογής.

 

 

Η τσάντα πήρε το όνομά της από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ποτέ ο ιδρυτής του γαλλικού κολοσσού, Louis Vuitton, το 1854 στην οδό Neuve-des-Capucines στο Παρίσι, και αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του κορυφαίου οίκου.

 

 

Το κλασικό σχέδιο τους ανανεώνεται κάθε σεζόν όσον αφορά στα χρώματα και τα υλικά που ντύνουν το μονόγραμμα LV.

 

 

Το βίντεο της καμπάνιας έχει γυριστεί στο Παρίσι και όλα τα ρούχα και κοσμήματα που φοράει η πριγκίπισσα είναι του οίκου Louis Vuitton.

 

 

Η περήφανη μαμά της μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της από την καμπάνια του οίκου με την νεαρή να απολαμβάνει μια υπέροχη μέρα στο Παρίσι και τη Μαρί Σαντάλ να γράφει πόσο της λείπει η κόρη της.

 

 

Η Μαρία Ολυμπία θεωρείται πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή είδωλα του στιλ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ