The Voice: Οι δύο διαγωνιζόμενες που συγκίνησαν με τις προσωπικές τους ιστορίες - “Θυμάμαι ότι δεν ξέρω αν κοιμόμουν ή αν πέθανα” (Φωτό & Βίντεο)

«Είχα καρκίνο του θυρεοειδούς μεταστατικό στους λεμφαδένες»

Την έναρξη στο τελευταίο επεισόδιο των blind auditions στο “The Voice” έκανε η 29χρονη Κατερίνα Αναστασιάδου.

Η νεαρή τραγουδίστρια στο εισαγωγικό βίντεο εξομολογήθηκε την περιπέτεια της υγείας της, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να δηλώσει συμμετοχή στο talent show. Στη ζωή της αιφνιδίως έκαναν την εμφάνισή τους οι κρίσεις πανικού.

Πριν ωστόσο βγει να τραγουδήσει διηγήθηκε την ιστορία της για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο: «Γύρω στα 23 μου ξεκίνησα να παθαίνω κάποιες κρίσεις πανικού και δεν ήξερα τον λόγο. 
Ήταν από το άγχος μου αλλά σίγουρα όχι μόνο από αυτό. Μετά από πολλές εξετάσεις διαγνώσθηκα με καρκίνο του θυρεοειδούς μεταστατικό στους λεμφαδένες. Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, σκεφτόμουν να παρατήσω τελείως το τραγούδι. 

Οι γιατροί με είχαν για πολύ καιρό ντεμί ότι θα κάνεις κι άλλο χειρουργείο, δεν θα μπορείς να τραγουδήσεις και ταλαιπωρείς την φωνή σου. Αυτή η περιπέτεια κράτησε 7 χρόνια αλλά είχε αίσιο τέλος. Η αυτοπεποίθησή μου είχε πέσει τελείως. 

Όλοι πίστευαν σε εμένα εκτός από εμένα. Στο Voice έρχομαι για εμένα αλλά και για τους δικούς μου ανθρώπους.»

Η Κατερίνα ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε «τα δειλινά» αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποιον από τους coaches να πατήσει το πολυπόθητο κουμπί.

Μαρία Μπλένιου: «Δεν ήξερα αν πέθανα»

Η 51χρονη Μαρία Μπλένιου από την Κύπρο ήρθε στο The Voice of Greece για να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της. Ωστόσο πριν από αρκετά χρόνια έζησε μία τραγική εμπειρία που την σημάδεψε. Η ίδια μίλησε για ένα τροχαίο ατύχημα στο Λονδίνο, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Όπως είπε στην κάμερα του The Voice: «Όλα στην ζωή μου ήταν εντάξει, ώσπου σε μία νύχτα όλα άλλαξαν. Είχαμε μία συναυλία, έβρεχε δυνατά και μου είπε η παρέα μου να πάμε σπίτι. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο κι εκεί τελείωσαν όλα. 

Ο φίλος μου δεν ήξερε να οδηγεί πολύ καλά, πήγε να κάνει αναστροφή και την στιγμή που το κάνει σταματά το αυτοκίνητο ακριβώς στην μέση του δρόμου. Έρχεται ένας που έτρεχε 60 χιλιόμετρα την ώρα και με χτυπά ακριβώς στο πλάι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν ξέρω αν κοιμόμουν, δεν ξέρω αν πέθανα. 

Εκείνη την στιγμή ήταν ο πατέρας μου μαζί μου που έχει πεθάνει και μου είπε δεν είναι η στιγμή σου, πρέπει να πας πίσω. Μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να μην περπατήσω ξανά. Δεν μπορούσα να κινήσω τα πόδια μου στην αρχή αλλά κάθε φορά έκανα τις ασκήσεις που έπρεπε κι από εκεί έκανα το πρώτο βήμα. Από εκείνη την ημέρα δεν σταμάτησα».

Η Μαρία ερμήνευσε το «Άνοιξε Πέτρα» ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ