Αμερικανίδα χορεύτρια ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στο ίδιο της το σπίτι με τον άντρα που την παρενοχλούσε στην γειτονιά - Χόρευε στο σαλόνι όταν... (Φωτό & βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές έζησε η νεαρή κοπέλα... 

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια μια νεαρή κοπέλα, από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, όταν είδε έναν ξένο άντρα μέσα στο σπίτι της καθώς αυτή χόρευε στο σαλόνι. 

Η Χάνα Βίβερετ μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που έζησε και εξήγησε πως κατά λάθος κατέγραψε σε ένα βίντεο στο TikTok την στιγμή που ο stalker της, μπήκε μέσα στο σπίτι της. 

 

 

Η νεαρή γυναίκα, ήταν στη μέση της χορογραφίας, όταν ένας εισβολέας ανέβηκε στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου και άνοιξε την πόρτα στο διαμέρισμά της.

 

 

Μοιράστηκε το βίντεο στο TikTok και από τότε έχει προβληθεί πάνω από 13 εκατομμύρια φορές. Δημοσίευσε επίσης το βίντεο και μια σειρά φωτογραφιών στο λογαριασμό της στο Facebook στις 25 Νοεμβρίου, με λεπτομέρειες σχετικά με την τρομακτική εμπειρία της. 

 

 

Σύμφωνα με όσα έγραψε και η ίδια σε ανάρτησή της είδε έναν άνδρα που είχε ξαναδεί στη γειτονιά και της είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες από μακριά αναφέρει το heavy.

Η Χάνα είπε ότι πάντα πίστευε ότι ήταν «απλώς ένα ανατριχιαστικό», αλλά όταν τον είδε στο μπαλκόνι της έγραψε: «Ήξερα ότι ήταν εκεί για να με βλάψει. Κράτησε τα χέρια του στις τσέπες του hoodie του με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του."

 

 

Στο βίντεο, το Viverette ακούγεται να ρωτάει επανειλημμένα, "ποιος είσαι;" και λέγοντας, "παρακαλώ βγείτε!"

Στη συνέχεια αρπάζει το τηλέφωνό της και τρέχει στην μπροστινή πόρτα, όπου γυρίζει την κάμερα προς το μπαλκόνι της, δείχνοντας τον άνδρα στην ανοιχτή πόρτα του μπαλκονιού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ