Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Δεκέμβριος μπαίνει με ορμή - Ο Ερμής περνά στον Τοξότη

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Το να πείτε αυτό που σκέφτεστε, χωρίς να αυτολογοκρίνεστε, δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σας τους Κριούς, αλλά το προηγούμενο διάστημα, ακόμη κι αυτό σας το προτέρημα, είχε αποδυναμωθεί με τον πολύ εσωτερικό Ερμή στον Σκορπιό. Από σήμερα όμως, περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη, σε ένα φιλικό ζώδιο της φωτιάς προς το δικό σας, αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη νέα συνθήκη του Ερμή στον Τοξότη. Ίσως, μάλιστα, να συζητήσετε και για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο που έχετε καιρό στο μυαλό σας. Οι ιδέες θα έρχονται πιο εύκολα και δεν θα βλέπετε την ώρα να τις μοιραστείτε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις, χωρίς να έχετε εξερευνήσει όλες τις πτυχές αυτού που επιχειρείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Δεκέμβριος μπαίνει με οικονομικές ανησυχίες και εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, καθώς, εκτός της έκλειψης που επηρεάζει και τη σημερινή ημέρα, περνά κι ο Ερμής στον Τοξότη στον ίδιο τομέα των οικονομικών. Η θέση του αυτή σας οδηγεί σε τακτοποιήσεις, πληρωμές, εξερεύνηση των οικονομικών δυνατοτήτων που μπορεί να σας παρέχει σε αυτή τη φάση το Δημόσιο, διακανονισμούς χρεών και ανακάλυψη νέων πηγών εισοδήματος. Από την άλλη, ενισχύει την επιθυμία σας να μοιραστείτε με τους άλλους αυτά που πραγματικά χρειάζεστε, επιθυμείτε και θέλετε. Η αλήθεια δεν μπορεί να αποκρυφθεί από δω και κάτω. Όσο κι αν πονάει κάποιους στο περιβάλλον σας, πρέπει να τη φωνάξετε δυνατά. Οι τυπικότητες και οι ευγένειες δεν θα κρατήσουν ανθρώπους στη ζωή σας που δεν είναι πολύτιμοι για σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δυαδικότητα του ζωδίου σας, σας κάνει να γνωρίζετε βαθιά μέσα σας ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει. Γι’ αυτό από σήμερα που περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, θα ψάξετε όλες τις πιθανότητες συνεργασίας και συνέργειας με άλλους, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει εξωστρέφεια και την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους τις σκέψεις, τις ελπίδες, τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει μακροπρόθεσμα σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και σε προσωπικό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, συμφωνίες και ξεκινήματα καλό είναι να τα αφήσετε από αύριο, γιατί σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη την ημέρα σε φάση κενής πορείας.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ