Ο Λευκός Οίκος στολίστηκε με glamour για τελευταία φορά από το εκκεντρικό προεδρικό ζεύγος Ντόναλντ & Μελάνια Τραμπ (Φωτό & Βίντεο)

Η Μελάνια Τραμπ στολίζει τελευταία φορά για τα Χριστούγεννα τον Λευκό Οίκο...

Την παράδοση έσπασε την φετινή - και τελευταία όπως φαίνεται - φορά που στολίστηκε ο Λευκός Οίκος υπό την μπαγκέτα της, η Μελάνια Τραμπ δεν διάλεξε τα κατακόκκινα, φαντασμαγορικά χριστουγεννιάτικα δέντρα των προηγούμενων ετών, αλλά φυσιολογικά πράσινα δέντρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο, ο στολισμός είναι εντυπωσιακός με πολλά δέντρα, λάμψη, φωτάκια και χρώματα.

 

 

 

 

Το θέμα της φετινής χρονιάς ήταν «America the beautiful», εμπνευσμένο από τις παραδόσεις, τις αξίες και την ιστορία της χώρας.

 

 

Σύμφωνα με τους New York Times, η αισθητική του χριστουγεννιάτικου στολισμού του Λευκού Οίκου από την κυρία Τραμπ φέτος ήταν «εντυπωσιακά φυσιολογική».

 

 

 

 

Το East Room είναι αφιερωμένο στις μεταφορές όπου ξεχωρίζει ένα στολίδι που φέρει το έμβλημα της Space Force που ίδρυσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου βρίσκεται στο Blue Room, έχει επάνω του στολίδια φτιαγμένα από παιδιά και είναι αφιερωμένο στην πρωτοβουλία Be Best της Μελάνια Τραμπ.

 

 

«Σε αυτές τις ξεχωριστές μέρες της χρονιάς, είμαι ενθουσιασμένη να μοιραστώ την “όμορφη Αμερική” και να αποτίσω φόρο τιμής στο μεγαλείο του Έθνους μας», έγραψε η Μελάνια Τραμπ στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Λευκός Οίκος ανέβασε επίσης το βίντεο και ένα δελτίο τύπου σχετικά με την αποκάλυψη του στολισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ