Maud Angelica Behn: Η 17χρονη κόρη της εκκεντρικής πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας- Πήρε τον τίτλο της πιο γενναίας γυναίκας για το 2020 (φωτό)

Ο σπουδαίος λόγος της στην κηδεία του πατέρα της... 

Μία 17χρονη κοπέλα έλαβε, πριν από λίγο καιρό, τον τίτλο της πιο γενναίας γυναίκας στη Νορβηγία για το 2020.

 

 

Όμως δεν ήταν μία οποιαδήποτε έφηβη... 

Η νεαρή Maud Angelica Behn είναι η μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας και εγγονή του βασιλιά Χάραλντ.

 

 

Ωστόσο, η 17χρονη κοπέλα βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς ο πατέρας της, συγγραφέας Άρι Μπεν, αυτοκτόνησε πέρυσι την ημέρα, μάλιστα, των Χριστουγέννων.

 

 

Το νεαρό κορίτσι, στην κηδεία του πατέρα του, έβγαλε έναν πολύ σπουδαίο επικήδειο λόγο, όπου τον αποχαιρέτησε με βαθιά συγκίνηση, όμως, δεν δίστασε να μιλήσει και για τις ψυχικές ασθένειες, την κατάθλιψη και την πρόληψη των αυτοκτονιών, ενώ προέτρεψε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα να ζητήσουν βοήθεια.

 

 

 

 

Έτσι, το περιοδικό Tara της Νορβηγίας την ανακήρυξε ως την πιο γενναία γυναίκα της χώρας για το 2020 και μάλιστά, πρόκειται για την νεαρότερη νικήτρια του συγκεκριμένου τίτλου, όπως αναφέρει το newmyroyals.com.

 

 

Μάλιστα, μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί και για το τελευταίο τεύχος του συγκεκριμένου περιοδικού.

 

 

Να σημειωθεί πως η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα είναι μια από τις πιο εκκεντρικές "γαλαζοαίματες" παγκοσμίως. Πήρε διαζύγιο το 2017 από τον πατέρα των τριών παιδιών της και πλέον ζει τον έρωτα στο πλευρό του αμφιφυλόφιλου μαύρου σαμάνου, Durek Verrett. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ