Η συγγνώμη του Ούγγρου Ευρωβουλευτή που συμμετείχε στο διάσημο πάρτι των Βρυξελλών με ναρκωτικά & σεξ - Δεν ξέρω ποιος μου έβαλε χάπι έκσταση

Ομολόγησε τη συμμετοχή του στο ροζ πάρτι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής...

 

Ο Ούγγρος Ζάγιερ Γιόζεφ είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη στο σεξουαλικό πάρτι οργίων σε υπόγειο μπαρ των Βρυξελλών.

Ο Ευρωβουλευτής ομολόγησε την συμμετοχή του στο ροζ πάρτι των Βρυξελλών της περασμένης Παρασκευής. Ο ίδιος είχε παραιτηθεί την περασμένη Κυριακή από την ιδιότητά του ως ευρωβουλευτής, ενόψει προφανώς των αποκαλύψεων.

Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής ζητεί συγγνώμη που παραβίασε τους περιοριστικούς όρους κατά του κορωνοϊού, ωστόσο αρνείται τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Στους 25 παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίαζαν τα μέτρα του lockdown ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Η δήλωση του Ζάγιερ Γιόζεφ:

«Οι ειδήσεις στον βελγικό Τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και -καθώς δεν είχα ταυτότητα- δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής. Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση με μετέφερε στο σπίτι μου.

Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Προσφέρθηκα να κάνω ναρκοτέστ, αλλά δεν δέχθηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρήκαν ένα χάπι ''έκσταση'', αλλά δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω ποιος και πώς το τοποθέτησε εκεί.
Ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνο από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται. Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή, εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.

Δείτε επίσης: Pre Christmas Party στις Βρυξέλλες με ''οργιάκια'', ναρκωτικά, πολλούς άντρες& έναν Ευρωβουλευτή - Δεν τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας...

 

Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου λαμβάνοντας υπόψη τα 30 χρόνια αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην κατηγορήσουν την πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή την πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ).

Ζάγιερ Γιόσεφ/Szájer József».

Ο Szajer αρνήθηκε τη χρήση ναρκωτικών στο πάρτι και είπε ότι πρότεινε να κάνει τεστ, κάτι που η αστυνομία αρνήθηκε αναφέρει το apnews.

Αυτό ήταν το τελευταίο που συνέβη σε μια σειρά σκανδάλων στα οποία συμμετείχαν μέλη του Fidesz, το οποίο υποστήριξε τον ρόλο της Ουγγαρίας στην υπεράσπιση των χριστιανικών οικογενειακών αξιών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ