Κάρλα Μπρούνι: Τo θηλυκό top model κάπνιζε, έπινε & γλεντούσε - 30 φωτό στην πασαρέλα της Ιταλίδας που έγινε πρώτη κυρία της Γαλλίας

Η μυστική ζωή της Κάρλα Μπρούνι…

Η Κάρλα Μπρούνι, σήμερα γνωστή ως Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί γεννημένη στις 23 Δεκεμβρίου 1967 ως Κάρλα Τζιλμπέρτα Μπρούνι Τεντέσκι είναι ιταλο-γαλλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πρώην μοντέλο όπως και γυναίκα του νικολά Σαρκοζί πρώην προέδρου της Γαλλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jaap de Haan (@jaapjaapdehaan_25)

Η Κάρλα Μπρούνι πολύ πριν γίνει η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα supermodel στον κόσμο.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι η φυσική ομορφιά της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη στη ζωή της αφού της έδωσε δουλειές, διασημότητα και φυσικά χρήματα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μπρούνι αποκάλυψε ότι ερωτεύτηκε τον Σαρκοζί με την πρώτη ματιά. «Είχε την τρελή ιδέα των ραντεβού στα τυφλά. Νόμιζα ότι θα έρθει με τη γυναίκα του και δέχθηκα. Τη δεύτερη φορά πήγαμε σπίτι και κάναμε έρωτα», έχει αποκαλύψει για τη σχέση τους.

Ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα, ήταν ο γιός του εραστή της και το ειδύλλιο εξελίχθηκε όταν εκείνος ήταν 19 ετών και η μητέρα της Μπρούνι 35. Με τον σύζυγό της Αλμπέρτο Μπρούνι - Τεντέσι η Μαρίσα είχε δύο παιδιά, την Βάλερι και τον Βιρτζίνιο ενώ η Κάρλα έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 28 ετών.

Η Κάρλα Μπρούνι στην παιδική της ηλικία ήταν ένα μοναχικό και εσωστρεφές κοριτσάκι. Έτσι την είχε χαρακτηρίσει η νταντά της, Τερέζα Μπέλο.

Σε ηλικία 17 ετών υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση προκειμένου να αποκτήσει αυτή τη γαλλική μυτούλα αφήνοντας πίσω τα οικόσημα των έντονων χαρακτηριστικών, όπως τη μύτη που διαθέτει η αδερφή της που κάνει καριέρα στο σινεμά.

 

Πολύ γρήγορα, όπως θυμούνται όλοι όσοι συνάντησαν τη νεαρή Κάρλα στα πρώτα της βήματα, φάνηκε η επιθυμία της να κατακτήσει τον κόσμο.

Το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, της οποίας ο σύζυγος Νικολά Σαρκοζί υπήρξε πρόεδρος την περίοδο 2007-2012, δήλωσε στο τοκ σόου Quotidien πως φοβόταν ότι «θα έκανε κάτι λάθος», σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Voici.

Η Κάρλα Μπρούνι παραδέχτηκε επίσης ότι ζούσε με τον φόβο πως ο 65χρονος, πλέον, σύζυγός της θα έπεφτε θύμα δολοφονίας.

Ωστόσο παρά τις δυσκολίες και τους φόβους της, ήταν τιμή της, όπως είπε, να υπηρετήσει ως Πρώτη Κυρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ