"Βόμβα" από Μητσοτάκη: Μπαρ & νυχτερινή διασκέδαση θα ανοίξουν όταν έχουμε το εμβόλιο- Σταδιακά & με πολλούς περιορισμούς εστίαση & λιανεμπόριο (βίντεο)

«Μερικοί τομείς της οικονομικής δραστηριότητας απλώς δεν θα ανοίξουν μέχρι να έχουμε το εμβόλιο, όπως για παράδειγμα η νυχτερινή διασκέδαση...» είπε ο κ. Μητσοτάκης. 

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή συμμετοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο World Leaders Forum, που διοργάνωσε το φημισμένο Πανεπιστήμιο Columbia.

Σε τηλεδιάσκεψή του με τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου, Lee C. Bollinger, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε πως η νυχτερινή διασκέδαση θα ανοίξει μόνο όταν θα έχουμε το εμβόλιο

«Μερικοί τομείς της οικονομικής δραστηριότητας απλώς δεν θα ανοίξουν μέχρι να έχουμε το εμβόλιο, όπως για παράδειγμα η νυχτερινή διασκέδαση και τα μπαρ... Δεν μπορούμε να έχουμε ανθρώπους να συνωστίζονται σε μπαρ, χωρίς να έχουμε εμβόλιο... Ίσως κάποια στιγμή μπορέσουμε να ανοίξουμε τα εστιατόρια, με το απαραίτητο social distancing... Σκεφτόμαστε να ανοίξουμε το λιανεμπόριο, αλλά συγκεκριμένοι περιορισμοί είναι απολύτως απαραίτητοι» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας Πρωθυπουργός. 

 

 

Στα πλαίσια της συζήτησης που είχε τίτλο «Η Ελληνική μετεξέλιξη: Ξεπερνώντας την οικονομική κρίση, τον λαϊκισμό και την Covid», ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήσεις τόσο του Προέδρου του Πανεπιστημίου, όσο και σε ερωτήσεις φοιτητών και ομογενών.

Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος, εκτιμώντας ότι μέχρι την άνοιξη θα έχουμε βγει από την υγειονομική κρίση, ενώ σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας είπε «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Κάθε lockdown έχει επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά προτεραιότητά μας ήταν να σώσουμε ζωές»

(Photo: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ