Πριγκίπισσα Μάκο: Λίγο έλειψε να εγκαταλείψει το παλάτι για τον έρωτά της- Η βασιλική οικογένεια τώρα δέχεται τον γαμπρό- Το οικονομικό "σκάνδαλο" της πεθεράς (φωτό)

Τα οικονομικά ζητήματα της πεθεράς της πριγκίπισσας με τον πρώην αρραβωνιαστικό της... 

"Πονοκέφαλο" στον αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας προκαλεί ο γάμος της 28χρονης ανιψιάς του, πριγκίπισσας Μάκο, με τον επί πολλά χρόνια αγαπημένο της.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Η νεαρή πριγκίπισσα σκόπευε να εγκαταλείψει, όπως έγινε γνωστό, τους βασιλικούς της τίτλους για να παντρευτεί τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της, δικηγόρο Kei Komuro, με τον οποίο είναι μαζί από το Πανεπιστήμιο.

 

 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2017 και ο γάμος τους έχει αναβληθεί ήδη αρκετές φορές με την πριγκίπισσα να μην διστάζει να σκεφτεί σοβαρά να εγκαταλείψει το παλάτι για τα μάτια του καλού της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X-u-i-n (@xuin10)

 

Ωστόσο, τώρα, 3 χρόνια μετά τον αρραβώνα και τις αναβολές του γάμου, ο πατέρας της, πρίγκιπας Fumihito αποφάσισε να δώσει την συγκατάθεσή του για τον γάμο της κόρης του, αρκεί να λυθούν τα "οικονομικά" θέματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theroyalwatcher

 

Να σημειωθεί πως, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του Kei - και μέλλουσα πεθερά της πριγκίπισσας- είχε οικονομικές διαφορές ύψους περίπου 30.000 ευρώ με τον πρώην σύντροφό της. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο 29χρονος μνηστήρας της πριγκίπισσας Μάκο, ανέφερε πως η μητέρα του αρραβωνιάστηκε το 2010 και δύο χρόνια αργότερα ο μνηστήρας της της ζήτησε να χωρίσουν. Μετά τον χωρισμό εκείνη του είπε πως θα του επιστρέψει τα χρήματα που ξόδεψε κατά την διάρκεια του αρραβώνα τους, όμως εκείνος της είπε να μην ανησυχεί για αυτό.

 

 

Ωστόσο, το 2013 η μητέρα του Kei έλαβε ένα γράμμα από τον πρώην της ο οποίος την ενημέρωνε πως θέλει πίσω τα χρήματα, γεγονός που προκάλεσε σκάνδαλο στην Ιαπωνία. 

 

 

Αν και ο 29χρονος τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον ζήτημα και τον πρώην ζευγάρι προσπαθεί να βρει λύση στις οικονομικές του διαφορές, τα tabloids πήραν "φωτιά", γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην βασιλική οικογένεια. 

 

 

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο Kyodo News, o πρίγκιπας Fumihito - πρώτος στη σειρά της διαδοχής του θρόνου της Ιαπωνίας - δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πως εγκρίνει τον γάμο του ζευγαριού, αρκεί να "λυθούν τα οικονομικά ζητήματα", ενώ τόνισε πως δεν έχουν γίνει ακόμη ακριβή σχέδια σχετικά με τον γάμο της κόρης του και του αγαπημένου της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ