Σια Κοσιώνη: Ποια ταινία μας προτείνει να δούμε στο Netflix; - Πρωταγωνίστρια η Σοφία Λόρεν

Η παρουσιάστρια χαλάρωσε βλέποντας μια ταινία..

Η Σία Κοσιώνη, έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και βρίσκεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ, όπου και προετοιμάζει το βραδινό δελτίο ειδήσεων.

 

 

 

 

Αυτό σημαίνει πως της μένει ελάχιστος προσωπικός χρόνος, τον οποίο και περνά μαζί με τον γιο της και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη ή βλέποντας ταινίες στο Netflix και χαλαρώνοντας.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αυτή την φορά μας πρότεινε μια ταινία, την οποία είδε και αγάπησε. Αυτή η ταινία είναι η «Η Ζωή Μπροστά Σου» με πρωταγωνίστρια την Σοφία Λόρεν. 

 

Δείτε επίσης: Το come back της Σοφία Λόρεν στα 86 της- Πρωταγωνίστρια στο δράμα του Netflix "The life ahead" με σκηνοθέτη τον γιο της (φωτό- βίντεο)

 

Πρόκειται για το μεγάλο come back της 86χρονης Ιταλίδας σταρ, μετά από 10 χρόνια, σε μια ταινία με σκηνοθέτη τον μικρότερο γιο της, Edoardo Ponti.

Η Λόρεν υποδύεται την Madame Rosa, ενώ η πλοκή αφορά την σχέση της με έναν 12χρονο Σενεγαλέζο, παιδί του δρόμου. Η Σία Κοσιώνη ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την ταινία στο Instagram και έγραψε: ''Τι κι αν έχει στα ράφια της δυο όσκαρ, τι κι αν την βαραίνουν τα 86 της χρόνια, όταν ο γιος σκηνοθετεί την μητέρα σύμβολο δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ