Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

29χρονη έφερε στον κόσμο μωρό από κατεψυγμένο έμβρυο - Το είχαν καταψύξει το 1992 (φωτό - βίντεο)

Έσπασε μοναδικό ρεκόρ... 

Πέντε χρόνια ήταν αντιμέτωποι η Τίνα και ο Μπεν Γκίμπσον από το Τενεσί της Αμερικής με την στειρότητα παρά την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί και το έκαναν με δύο έμβρυα που ήταν κατεψυγμένα.

Η Μόλυ Έβερετ Γκίμπσον γεννήθηκε από έμβρυο που καταψύχθηκε τον Οκτώβριο του 1992 - μόλις 18 μήνες μετά τη γέννηση της μητέρας της, Τίνα που είναι τώρα 29.

 "Για μας, η Μόλι είναι το μικρό μας θαύμα'', είπε η μητέρα της που πληροφορήθηκε από τοπικό δίκτυο ειδήσεων για την υιοθεσία εμβρύων που βρίσκονται σε καθεστώς κατάψυξης

 

 

 Είναι αξιοσημείωτο ότι η άφιξη της Μόλι  στις 26 Οκτωβρίου έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε η αδελφή της, Emma Wren, η οποία πέρασε 24 χρόνια στον πάγο πριν από την γέννησή της τον Νοέμβριο του 2017. 

 

 

Τα έμβρυα καταψύχθηκαν μαζί και είναι 100% γενετικά αδέλφια αναφέρει το nyp.

«Αυτός είναι ο μόνος λόγος που μοιραζόμαστε την ιστορία μας. Εάν οι γονείς μου δεν το είχαν δει στις ειδήσεις, τότε δεν θα ήμασταν εδώ» σημειώνει η Τίνα, δασκάλα δημοτικού που αναζητούσε λύση, η οποία θα την έκανε μητέρα.

Ρεκόρ

Στην αρχή, η Τίνα και ο Μπέντζαμιν Γκίμπσον απέκτησαν τη Έμα το 2017, που με τη γέννησή της έσπασε ρεκόρ ως το έμβρυο που είχε παραμείνει κατεψυγμένο για 23 χρόνια.

 

 

Ένα ρεκόρ που έχασε από την ίδια της την αδερφή που γεννήθηκε 27 χρόνια από την κατάψυξή της.

Σύμφωνα με το NEDC, η διάρκεια ζωής των κατεψυγμένων εμβρύων δεν έχει τέλος. Το χρονικό πλαίσιο περιορίζεται, ωστόσο, από την εποχή της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ