Γερμανία- Τραγωδία στο Trier: Το συγκινητικό σημείωμα για τον Έλληνα οδοντίατρο -''Βιργινία, κράτα τον μπαμπά σου σφικτά''

H σύζυγος του και το άλλο τους παιδί, μόλις 17 μηνών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου,.

Ένας Έλληνας ομογενής, γνωστός οδοντίατρος στην πόλη Trier της Γερμανίας και η μόλις 2 μηνών κορούλα του βρίσκονται ανάμεσα στα θυμάτα της χθεσινής επίθεσης.

 

Ο 45χρονος οδοντίατρος και το μόλις δυο μηνών κοριτσάκι τους έχασαν τη ζωή τους, ενώ η σύζυγος του και το άλλο τους παιδί, μόλις 17 μηνών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Δείτε επίσης:Γερμανία- Τραγωδία στο Trier: 45χρονος Έλληνας οδοντίατρος & το 2 μηνών κοριτσάκι του ανάμεσα στα θύματα (φωτό- βίντεο)

Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και 15 τραυματίστηκαν, ενώ ο δράστης της επίθεσης που έγινε την Τρίτη 1/12 συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το συγκινητικό γράμμα

Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που άφησαν συγγενείς του Έλληνα οδοντιάτρου, στο σημείο όπου ξεψύχησε. 

«Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά. Φύλαγε την μανούλα σου και τον αδερφούλη σου σαν άγγελος που έγινες», αναφέρει το συγκινητικό σημείωμα των συγκλονισμένων συγγενών του Γιώργου Κομπιλίρη και της κορούλας του, Βιργινίας αναφέρει η The Sun.

Μια νεαρλη κοπέλα, ασθενής του, η Τζέσικα Μάιερ, 18 ετών, χαρακτήρισε τον οδοντίατρο ως «απόλυτα στοργικό» και είπε ότι ο γιατρός ήταν «τόσο ενθουσιασμένος» μετά τη γέννηση της Βιργινίας. 

«Ήταν τόσο καλός. Πάντα έπαιρνε τον φόβο μακριά από τα παιδιά. Ήταν τόσο περήφανος μπαμπάς», είπε. Η Τζέσικα πρόσθεσε ότι τον έβλεπε να περπατάει γύρω από την πόλη Τρίερ σπρώχνοντας την κόρη του στο καροτσάκι της.

Οι γονείς της Ralf και Sandy Meyer γνώριζαν επίσης τον οδοντίατρο και τον ονόμασαν «καλόκαρδο άτομο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ