Μια κουκλίτσα η μικρή πριγκίπισσα της Ρουμανίας - Η νεογέννητη Μαρία Αλεξάνδρα, με κόκκινο φουστανάκι στην πρώτη της επίσημη φωτογράφιση (Φωτό)

Μια πανέμορφη πριγκιποπούλα…

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο πρίγκιπας Nicolae και η σύζυγός του, Alina Maria, της Ρουμανίας απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μετά από τρία χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

Η κόρη του ζευγαριού, που ονομάστηκε Maria Alexandra και γεννήθηκε στο Βουκουρέστι, μαζί με τους γονείς της έκαναν την πρώτη τους δημόσια φωτογράφιση, ως οικογένεια, για να δείξουν στον λαό τους, την αξιαγάπητη πριγκίπισσα.

Να σημειωθεί πως εδώ και 5 χρόνια, ο Nicolae τυπικά δεν κατέχει πλέον τον τίτλο του πρίγκιπα, καθώς ο παππούς του, Βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας, έλαβε την απόφαση να τον αφαιρέσει από τη γραμμή της διαδοχής του Ρουμανικού θρόνου.

Ο αείμνηστος πλέον Βασιλιάς Μιχαήλ είχε δηλώσει τότε πως ο εγγονός του «δεν ζει στα πλαίσια και πρότυπα της βασιλικής οικογένειας» και ότι η Ρουμανία χρειάζεται ένα μονάρχη ο οποίος θα πρέπει να είναι «αξιοπρεπής και ηθικός».

Πλέον, ο γιος της πριγκίπισσας Elena της Ρουμανίας χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα του, Medforth-Mills, ενώ έχει μία ακόμη κόρη, εκτός γάμου, την Iris Anna, την οποία αναγνώρισε μετά από τεστ DNA.

Με την Alina Maria παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Αγγλία, στις 6 Οκτωβρίου του 2017, ενώ ο θρησκευτικός τους γάμος τελέστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 στην πόλη Σινάια της Ρουμανίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ