Σε ένα παραμυθένιο κάστρο η Chanel παρουσίασε τη νέα της συλλογή - Δυναμικά looks με πινελιές ροζ, κόκκινο, χακί (Φωτό & Βίντεο)

Μία επίδειξη μόδας μόνο για τα μάτια της μούσας του ξακουστού οίκου...

Σε μια επίδειξη κεκλεισμένων των θυρών, ο Οίκος Chanel παρουσίασε την συλλογή Metiers D’ Art, μια ωδή στην χειροποίητη δημιουργία της Γαλλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Φέτος, το catwalk show Métiers d’Art για τη νέα κολεξιόν της Chanel ήταν διαφορετικό από άλλες χρονιές εξαιτίας του κορωνοϊού. Λόγω των περιορισμών ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού στη Γαλλία, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία μόνο των μοντέλων, του προσωπικού και με κοινό μία και μόνο καλεσμένη, την Kristen Stewart.

Η ηθοποιός, μακροχρόνια μούσα της Chanel, παρακολούθησε την επίδειξη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στο κάστρο Château de Chenonceau στην κοιλάδα Loire της Γαλλίας, καθώς πρόκειται να είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για τη νέα σειρά.

Η χολιγουντιανή σταρ κάθισε μόνη στην πρώτη σειρά κατά τη διάρκεια της πασαρέλας ενώ στο τέλος καταχειροκρότησε τη Virginie Viard, τη σχεδιάστρια μόδας που έφερε νέο «αέρα» στη Chanel μέσα από τις εμπνευσμένες δημιουργίες της.

Πριν τρία χρόνια, η Καλλιόπη Καρέλα είχε ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη με τη φίλη της Christine Schwarzman για να παρακολουθήσει την επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη και του Οίκου Chanel και να επιστρέψουν και πάλι στο Big Apple.

 Εκείνη την εποχή, η Virginie Viard, «δεξί και αριστερό χέρι» του larger than life Karl. Για περισσότερα από 30 χρόνια ήταν δίπλα του και μεταμορφώθηκε από σιωπηλή μαθητευόμενη, σε έμπιστη συνεργάτη, η οποία, προς τιμήν της διοίκησης του Οίκου, την όρισε συνεχίστριά του, αντί να προσλάβει έναν instagramικό σχεδιαστή.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ