Μαρία Βοσκοπούλου: Η όμορφη κόρη της Άντζελας Γκερέκου & του Τόλη Βοσκόπουλου στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη – φωτογράφιση (Φωτό & Βίντεο)

"Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα"

Την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία η οποία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις παρακολουθώντας, παράλληλα, μαθήματα ορθοφωνίας, ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη της guest εμφάνιση στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

 

Η Μαρία Βοσκοπούλου, εμπιστεύεται το περιοδικό Hello! για την πρώτη της συνέντευξη και αναφέρει, «Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου».

 

 

 

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

 

 

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. 

 

 

Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει», ανέφερε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή ‘’Love it’’.

 

 

 

Αυθόρμητη, ειλικρινής, γεμάτη παιδική τρέλα κι ενθουσιασμό, η Ολυμπία Κρασαγάκη είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τους άλλους ανθρώπους και θέλει μέσα από τις φωτογραφίες της να βγάζει το καλό στοιχείο τους. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά ανά τον κόσμο, και έχει φωτογραφίσει τα πιο διάσημα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου!

 

 

Στο παρελθόν είχε φωτογραφίσει την Άντζελα Γκερέκου και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Τώρα φωτογράφισε και τη νεαρή τους κόρη Μαρία.

 

 

«Όλη η μαγεία όταν βγάζεις ένα πορτραίτο είναι το γεγονός ότι τον ακολουθεις μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

 

Την Μαρία την φωτογράφισα πρώτη φορά όταν ακόμα ήταν στην κοιλίτσα της μαμάς της. Η χαρά της @angela_gerekou και του @tolis_voskopoulos ήταν απερίγραπτη όταν φωτογραφιζόντουσαν μαζί για ένα εξώφυλλο του κάποτε αγαπημένου περιοδικού Down Town.

 

 

Την έβλεπα να μεγαλώνει όμορφα και με πολύ αγάπη γύρο της.

 

 

Σήμερα την φωτογράφισα για το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό @grhello και την πρώτη της συνέντευξη, όχι ως κόρη των σπουδαίων γονιών της αλλά ως νέα ανερχόμενη ηθοποιός.

 

 

Όσα χρόνια να περάσουν, όσα χρόνια θα μπορώ να την φωτογραφίζω, για εμενα θα είναι πάντα το μικρό κοριτσάκι μας», ανέφερε στη λεζάντα των φωτογραφιών. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ