Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο - Το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή μας δίνει μαθήματα προσαρμοστικότητας

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στην ημέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως, μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας, διότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής σάς προκαλέσει, προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ