36 ετών έγινε η Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας πρώην παίκτρια ριάλιτι & σύζυγος του γόη Πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ - Οι καλύτερες εμφανίσεις της (φωτό)

Οι στυλιστικές επιλογές της καλλονής παίκτριας reality που μπήκε στη βασιλική οικογένεια...

Η "Σταχτοπούτα" της Σουηδίας είναι, αναμφισβήτητα, η πριγκίπισσα Σοφία, σύζυγος του πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ, μοντέλο και πρώην παίκτρα reality, πριν τον βασιλικό της γάμο. 

Η Πριγκίπισσα έγινε 36 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της εν μέσω πανδημίας Covid -19. 

Η Σοφία γεννήθηκε το 1984 σε ένα προάστιο της Στοκχόλμης και μετακόμισε όταν ήταν ακόμη μικρή σε μια μικρή ορεινή πόλη. 
 

 

 

 

Η νεαρή, καλλίγραμμη κοπέλα, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις, μεταμορφώθηκε σε κομψή κυρία, για χάρη του Πριγκιπικού της ρόλου. 

Το 2005 καταφέρνει να μπει στην ομάδα ενός ριάλιτι με την ονομασία «Paradise Hotel».

 

 

Ο γοητευτικός πρίγκιπας γνώρισε την Σοφία Χέλκβιστ το 2009 σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και τότε κανείς δεν υποπτευόταν πως οι δυο τους θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου έξι χρόνια αργότερα.

 

 

 

Το κορίτσι με τα τατουάζ και το "ελαφρύ" παρελθόν και ο πρίγκιπας της Σουηδίας ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2014 και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν με κάθε επισημότητα.

 

 

 

Και η Σοφία από μοντέλο έγινε πριγκίπισσα της χώρας της και δούκισσα του Βέρμλαντ - με τις ενδυματολογικές της επιλογές να αλλάζουν και αυτές, μετά την τεράστια αυτή αλλαγή στην προσωπική της ζωή. 

 

Πλέον, θεωρείται μία από τις κομψότερες "γαλαζοαίματες", με πάντα προσεγμένες εμφανίσεις - τόσο στις πιο casual, όσο και στις πιο επίσημες στιγμές της. 

Μάλιστα, η ωραία Σοφία, μητέρα δύο αγοριών πλέον του Αλέξανδρου και του Γαβριήλ της Σουηδίας, παραδέχτηκε πως πέρασε δύσκολες στιγμές στο παλάτι, καθώς «δεν της επέτρεπαν να είναι ο εαυτός της,» κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της "Princess Sofia: Project Playground", που γυρίστηκε από το σουηδικό τηλεοπτικό κανάλι TV4 σύμφωνα με το royalcentral.co.uk.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ