Vintage Story: Αυτοί είναι η πιο υπέρβαρη γυναίκα του κόσμου & ο πιο κοντός άντρας του κόσμου - Ζυγίζει 291 κιλά - έχει ύψος 71 εκατοστά! (φώτο)

Ποζάρουν μαζί σε φωτογραφίες του 1920 

Η πιο υπέρβαρη γυναίκα του κόσμου ποζάρει δίπλα στον πιο κοντό άντρα του κόσμου και οι σπάνιες φωτογραφίες του 1920 εντυπωσιάζουν.

Η Nellie Blanche Lane (1898-1955) γεννήθηκε στη Δυτική Βιρτζίνια  και γονείς της ήταν ο Charles Lane και η L. Jenny Showalter. Είχε δύο αδερφούς και μια αδελφή. Φοίτησε στο γυμνάσιο στο Murray City της Γιούτα, και ήταν  πάντα το "τεράστιο"  κορίτσι που γινόταν συχνά ο στόχος bullying

Χωρίς να αφήνει τους χλευασμούς να  την επηρεάσουν αρνητικά , αγάπησε το μεγάλο της μέγεθος όταν εντάχθηκε  στο John Robinson Circus το 1918 ως "αρτίστα" με δικό της νούμερο  με το σκηνικό όνομα: "Jolly Nellie" .

Τότε ζύγιζε 291 κιλά. 

Το 1923 η Nellie έφτασε στο Λος Άντζελες, όπου  έπαιξε το ρόλο της παχιάς γυναίκας στην ταινία Circus Days (1923) με πρωταγωνίστρια την  Jackie Coogan. Ήταν  μια βωβή ταινία για ένα νεαρό αγόρι που το σκάει  από το σπίτι για να παίξει στο τσίρκο. 

Ο Clarence Chesterfield Howerton (1913-1975), επίσης γνωστός ως Major Mite, είναι στην πραγματικότητα μόλις εννέα ετών τη στιγμή που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες

Ήταν αμερικανός ερμηνευτής τσίρκου που πρωταγωνίστησε στο θέαμα για πάνω από 25 χρόνια, 20 εκ των οποίων ήταν με τους Ringling Bros. και Barnum & Bailey Circus, αναφέρει το Vintage Every Day.

Είχε ύψος μόλις 0,71 εκατοστά του μέτρου και από τις αρχές της δεκαετίας του 20 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1940 έπαιξε σε πολλές παραστάσεις τσίρκου, ως ο "μικρότερος άντρας στον κόσμο".Εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ρόλου ως Munchkin το 1939  στο "Μάγο του Οζ". Αποσύρθηκε το 1949.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ