Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι & Καρκίνοι, θα έχουν μια σχετικά πιο βολική μέρα σήμερα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μια πιο ξεκάθαρη ματιά έχετε σήμερα στα επαγγελματικά σας θέματα και μπορείτε να τα οργανώσετε με μεγαλύτερη μεθοδικότητα. Μια θετική μέρα για να κάνετε ίσως κάποιου είδους απογραφή των πεπραγμένων στη δουλειά ή των δοσοληψιών σας, να δείτε ελλείψεις που μπορεί να έχετε, να προχωρήσετε σε αρχειοθετήσεις και τακτοποιήσεις πέραν της δουλειάς και στο σπίτι. Θετική μέρα επίσης και για να συζητήσετε, να διαπραγματευτείτε πάνω σε οικονομικά θέματα ή να έχετε κάποιο οικονομικό κέρδος. Αν θέλετε να προωθήσετε θέματα εργασίας ή να διαφημίσετε τη δουλειά σας, οι πρωινές ώρες είναι οι κατάλληλες. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερη παραγωγική μέρα για σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η συνεργασία, ιδιαίτερα με ανθρώπους που έχουν θετική διάθεση και είναι υποστηρικτικοί μαζί σας, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί σήμερα αγαπητοί μου Ταύροι κι έτσι μπορείτε πιο εύκολα να υλοποιήσετε τους ημερήσιους στόχους σας. Ακόμη, είναι από αυτές τις ημέρες που η δουλειά σας μπορεί να πιάσει τόπο, να έχετε πιο καλές ιδέες και να είστε πιο συγκροτημένοι στην οργάνωση των σχεδίων σας. Είναι όμως και μια μέρα να απολαύσετε λίγο χρόνο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ανησυχείτε, η δουλειά περιμένει πάντα. Δεν κάνουν όμως το ίδιο και οι σχέσεις, αν δεν τους δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και φροντίδα. Θέματα παιδιών, αν είστε γονείς, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το να δουλεύετε μόνοι σας, ξέρετε πόσο απαιτητικό και δύσκολο είναι, όμως ημέρες σαν τη σημερινή που μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις ή να έχετε αποφασίσει να κάνετε πολλές δουλειές ακόμη και στο σπίτι, το να σας καλούν στα τηλέφωνα ή να σας διακόπτουν από αυτό που κάνετε, δεν είναι και το καλύτερο σας. Πραγματικά η σημερινή μέρα μπορεί να είναι σούπερ παραγωγική για σας και στο σπίτι και στη δουλειά ή στα διαβάσματα σας, αν είστε φοιτητές. Από αύριο η Σελήνη θα είναι στον πιο κοινωνικό Ζυγό και θα βρείτε τον χρόνο και τη διάθεση να χαλαρώσετε, μιλώντας με τους φίλους ή κάνοντας πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ