Story of the day: Γυναίκα μποξέρ είναι ύποπτη πως σκότωσε τον σύζυγό της - Τον έσπασε στο ξύλο (φωτό)

Η πρώην μπόξερ από τη Βραζιλία, Βιβιάν Ομπενάφ είναι η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του 61χρονου σύζυγου της, Κριστιάν. Έχει παρελθόν η 34χρονη αθλήτρια.

Η επαγγελματίας Bραζιλιάνα μποξέρ Viviane Obenauf κατηγορείται για την δολοφονία του Ελβετού συζύγου της Thomas.  Η 34χρονη αθλήτρια φέρεται να τον χτύπησε μέχρι θανάτου στο εστιατόριο του Des Alpes στις 19 Οκτωβρίου. 

Ο σύζυγός της βρέθηκε νεκρός και χτυπημένος με ένα αμβλύ αντικείμενο. 

 

 

Η Όμπεναφ αποσύρθηκε από το μποξ τον περασμένο χρόνο, ωστόσο μέχρι τότε φιγουράριζε στις κορυφές, καθώς ήταν κάτοχος ρεκόρ και είχε κατακτήσει και δύο διεθνείς τίτλους. Σύμφωνα με τοπική ελβετική εφημερίδα, τον Ιανουάριο παντρεύτηκε τον 61χρονο Τόμας και άνοιξε γυμναστήριο στην ελβετική πόλη Ιντερλάκεν, όπου και ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου.

 

 

 

 

Η Βιβιάν γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ασκεί επαγγελματική πυγμαχία από το 2014 και αποσύρθηκε από τα ρινγκ πριν από ένα χρόνο.

 

 

 

 

Άτομα που την γνωρίζουν είπαν ότι πολλές φορές μπλεκόταν σε καυγάδες εάν έχαχε την ψυχραιμία της αναφέριε η Daily Mail.

 

 

Σύμφωνα με μια έκθεση στην ελβετική εφημερίδα Blick, είχε συλληφθεί στο Λονδίνο όταν ένας άντρας σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης προσπάθησε να την αρπάξει, ενώ γιόρταζε τα 30α γενέθλιά της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ