Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με ξυρισμένο το μισό κεφάλι της – Η πολύ εκκεντρική αλλαγή της γαλαζοαίματης (Φωτό)

Το νέο look που συζητήθηκε…

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό χαρακτηρίζεται από την κομψότητα και το στιλ της και μαμά των διδύμων πριγκίπισσα Σαρλίν είναι μία από τις πιο κομψές εκπροσώπους της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Virginia Blondeau (@vic_blond)

Η αγαπημένη πριγκίπισσα εμφανίστηκε σε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο παλάτι με νέο και ανανεωμένο look.

Η 42χρονη Σαρλίν ξύρισε το κεφάλι της από τη μία πλευρά των μαλλιών της, ενώ είχε πολύ κοντά μαλλιά από την άλλη πλευρά. Η πριγκίπισσα του Μονακό αγαπά τα κοντά μαλλιά, καθώς για χρόνια προτιμούσε το καρέ.

Για την εκδήλωση, η πριγκίπισσα Σαρλίν επέλεξε να φορέσει μάσκα με μπρονζέ πούλιες, η οποία ταίριαζε άψογα με το τζάκετ της με το έντονο print και το αστραφτερό πουλόβερ της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν φαινόταν άκρως ευδιάθετη, μοιράζοντας παιχνίδια και δώρα σε μερικούς από τους νέους του Μονακό.

Σύμφωνα με την Renee Engeln, καθηγήτρια ψυχολογίας «η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή μιας γυναίκας είναι ένας τρόπος να στείλει το μήνυμα ότι έκανε ή θα κάνει μια ριζική αλλαγή στη ζωή της».

Τα τελευταία χρόνια το μελαγχολικό βλέμμα της Σαρλίν του Μονακό γίνεται θέμα σε κάθε εμφάνισή της. Το 2000 η Σαρλίν γνωρίζει τον γιο της Γκρέις Κέλι Πρίγκιπα Αλβέρτο στους αγώνες κολύμβησης Mare Nostrum στο Μονακό.

Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταφέρει να την γοητεύσει. Ο πρίγκιπας συνέχιζε να την πολιορκεί με επιστολές. Ο θάνατος του πατέρα του, Πρίγκιπα Ρενιέ το 2005, τους έφεραν πιο κοντά. Το 2011 γίνεται ο γάμος τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ