Vintage story: Όταν ο διάσημος Άγγλος ηθοποιός Michael Caine ερωτεύτηκε σφόδρα την εξωτική καλλονή Shakira Baksh- Από τα πρώτα "διαφορετικά" ζευγάρια (φωτό)

Η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που κρατά μέχρι σήμερα... 

39 ολόκληρα χρόνια πριν, το 1971, η εξωτική καλλονή από την Γουϊάνα, Shakira Baksh, που πρωταγωνιστούσε τότε σε μια διαφήμιση καφέ, τράβηξε την προσοχή του διάσημου Βρετανού ηθοποιού Michael Caine.

1976. (Hulton)

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο ίδιος ο Caine σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Daily Mail, ήταν η ωραιότερη γυναίκα που είχε δει ποτέ και του έγινε εμμονή να την βρει και να την γνωρίσει.

«Αυτή είναι γυναίκα για μένα... Φεύγουμε αύριο το πρωί για τη Βραζιλία για να την βρούμε» είχε πει τότε ο ίδιος σε έναν φίλο του, μάλιστα.

1975. (Tom Wargacki)

Ευτυχώς, ο φίλος του τον ενημέρωσε πως στην πραγματικότητα η γυναίκα που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα δεν ήταν Βραζιλιάνα, αλλά Ινδή και ζούσε στο Λονδίνο.

Ο Caine κατάφερε να βρει το τηλέφωνό της, ωστόσο, η γεννημένη στη Γουϊάνα από Ινδούς γονείς, καλλονή του είπε 10 φορές "όχι", πριν δεχτεί τελικά να συναντηθεί μαζί του!

1972. (Bertrand Rindoff Petroff)

Ωστόσο, η συνάντησή τους αυτή ήταν τελικά μοιραία και για τους δύο, αφού ερωτεύτηκαν σφόδρα και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ!

1970s. (Tom Wargacki)

Παντρεύτηκαν, δύο χρόνια αργότερα, το 1973 στο Λας Βέγκας και απέκτησαν μια κόρη, τη Natasha.

1973. (Daily Mirror)

Δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες ενός από τα πρώτα "διαφορετικά" ζευγάρια, από τη δεκαετία του '70 και του '80, όπως τις συγκέντρωσε το vintag.es.

1977. (Photoshot)

1973. (Lichfield)

1980s. (Robin Platzer)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ