Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στην πρώτη της συνέντευξη για το punk κούρεμά της: «Ήθελα αλλαγή εδώ και καιρό στα μαλλιά μου, αρέσει πολύ στα παιδιά μου»

Μίλησε τρυφερά για τον άντρα της και τα δίδυμα

Συνέντευξη παραχώρησε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στο γαλλικό περιοδικό Point de Vue, που γράφει κυρίως για βασιλιάδες και πρίγκιπες.

Καταρχάς η πριγκίπισσα Σαρλιν απάντησε στις άπειρες κριτικές που δέχτηκε για το νέο της κούρεμα. Υπερασπίστηκε την απόφασή της λέγοντας ότι:

«Είχα ανάγκη από μια αλλαγή, εμένα μου αρέσει το punk κούρεμά μου. Δεν έλαβα υπόψη μου τις κριτικές των άλλων, γιατί ο κόσμος μέσα στην χρονιά έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχολείται από το πως είναι το δικό μου κούρεμα.

 

 

Αυτό που μετράει είναι ότι στο Ζακ και την Γκαμπριέλα άρεσε πολύ η μαμά τους με το νέο της κούρεμα

Στον πρίγκιπα Αλβέρτο στην αρχή του προκάλεσε έκπληξη ωστόσο μετά κατάλαβε την ανάγκη μου για αλλαγή οπότε τώρα του αρέσει πολύ».

Στη συνέχεια η Νοτιοαφρικανή, πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης μίλησε πολύ τρυφερά για τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την σχέση του με τα παιδιά τους.

 

 

«Είναι πραγματικός χαζομπαμπάς, απολαμβάνει τις ώρες παιχνιδιού με τα δίδυμά μας, απαιτεί ωστόσο μεγαλύτερη πειθαρχία στην ανατροφή τους από ότι ομολογώ ότι ζητάω εγώ».

Μάλιστα θύμισε ότι ο σύζυγος της δάκρυσε όταν είδε τον γιο τους τον περασμένο Νοέμβριο ντυμένο με στολή να χαιρετά στρατιωτικά.

 

 

 «Το αισθάνομαι ότι όλο και περισσότερο είναι ευτυχισμένος και περήφανος για τον γιο του» σχολίασε η μητέρα του μικρού Ζακ, του πρωτου στη σειρά διαδόχου για τον θρόνο του πριγκιπάτου του Μονακό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ