Μέσα σε ένα πολυτελές loft - πρώην εργοστάσιο μπισκότων: Σκανδιναβική & ιαπωνική αισθητική δημιουργούν την τέλεια αρμονία (φωτό)

Ένα πανέμορφο σπίτι με στοιχεία από το βιομηχανικό του backround

Ένα πρώην εργοστάσιο μπισκότων έχει μεταμορφωθεί πλέον σε ένα πολυτελές loft με την αρχιτέκτονα Amanda Gunawan να συνδυάζει στοιχεία από τον ιαπωνικό και σκανιναβικό μινιμαλισμό.

Το 1925 δημιουργήθηκε το κτίριο για τα κεντρικά γραφεία του εργοαστασίου της Nabisco, μιας γνωστής εταιρίας που έφτιαχνε μπισκότα και άλλα σνακ.

Το εργοστάσιο μετατράπηκε το 2006, από το αρχιτεκτονικό γραφείο Aleks Istanbullu Architects, σε ένα συγκρότημα με lofts, σύμφωνα και με το elle decor.

Η Amanda Gunawan μετέτρεψε το 2019 ένα από αυτά τα διαμερίσματα, σε ένα πανέμορφο σπίτι με μινιμαλ διάθεση και στοιχεία από το βιομηχανικό του backround.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Decor (@elledecor)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η αρχιτέκτονας κράτησε το τούβλο που υπήρχε στο αρχικό κτίριο, αλλά και ορισμένους από τους σωλήνες που περνούσαν από την οοροφή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Decor (@elledecor)

Κατάφερε έτσι να δημιουργήσει ένα βιομηχανικού τύπου διαμέρισμα με έντονα μίνιμαλ στοιχεία. Επέλεξε ανοιχτόχρωμο ξύλο και λευκά χρώματα για τα έπιπλα και πρόσθεσε μεγάλα φωτιστικά.

Photo: Instagram/amandagnwn/@thismintymoment

Ο φωτισμός μέσα στο Loft είναι σαν κρέμα από μπισκότα, με το κίτρινο φως να πέφτει πάνω στους λευκούς και μπεζ τοίχους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ