Δύο fashion gurus «ανοίγουν» το σπίτι τους: Ροζ τοίχοι, ένα υπέροχο πράσινο γραφείο και θαλασσί ντουλάπια στην κουζίνα (φωτό)

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό!

Αν αναρωτιέστε που μένουν οι beauty gurus έχουμε να σας πούμε μάλλον στον «παράδεισο». Απίθανες εικόνες μέσα από το πολυτελές σπίτι των Jerrod Blandino και Jeremy Johnson.

Οι δύο άντρες είναι συνιδρυτές μια εταιρίας καλλυντικών με έδρα την Καλιφόρνια η οποία έκανε τεράστια επιτυχία. Είναι ενδεικτικό ότι η Two Faced (όπως ονομάζεται η εταιρία τους) εξαγοράστηκε το 2016 από την Estée Lauder για 1.45 δικσεκατομμύρια.

Αρκέτα όμως με τα οικονομικά! Το Elle decor μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια «κλεφτή ματιά» μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Το γραφείο είναι σε ένα εκπληκτικό πράσινο χρώμα με χρυσούς τόμους να κοσμούν την βιβιλιοθήκη και έπιπλα τύπου vintage να έχουν τοποθετηθεί στον χώρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Decor (@elledecor)

 

Η οικεία τους είναι μια ωδή στον μαξιμαλισμό, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι δύο beauty gurus δεν έχουν «φοβιθεί» το χρώμα.

Ο διάδρομος έχει βαφτεί γκρι, ενώ σε σκούρους τόνους είναι και μια από τις κρεβατοκάμαρες. Το μαύρο κυριαρχεί, ενώ η ταπετσαρία είναι σε ένα έντονο floral με πράσινους και λευκούς τόνους.

Στο σαλόνι από την άλλη βλέπουμε φούξια καναπέσες και έναν μεγάλο χρυσό καθρέφτη πάνω από το τζάκι.

Στην κουζίνα απόι την άλλη τα ντουλάπια έχουν βαφτεί σε ένα ανοιχτό θαλασσί χρώμα που δίνει μια μοντέρνα και χαλαρή αίσθηση.

Δείτε όλες τις εικόνες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ