Ντίνα Νικολάου, Παρλιάρος, Χιλιαδάκη: Η crème de la créme των Ελλήνων σεφ, έφτιαξαν κρέπες στους κήπους της γαλλικής πρεσβείας (φωτό & βίντεο)

Για παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά

Η Ντίνα Νικολάου, ο Στέλιος Παρλιάρος η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη ήταν ανάμεσα στους σεφ που βρέθηκαν στην γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα και έφτιαξαν εκατοντάδες κρέπες για παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά.

Ήταν μια πρωτοβουλία της σεφ της γαλλικής πρεσβείας Jean Marie Hoffmann και σε αυτή συμμετείχαν οι: Ντίνα Νικολάου, Στέλιος Παρλιάρος, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Δημήτρης Χρονόπουλος, Γκίκας Ξενάκης, Αστέριος Κουστούδης, Ηλίας Βεκρής και ο Καψαλας Jean Louis.

«Ημέρα της κρέπας σημαίνει γενναιοδωρία. Με πρωτοβουλία του σεφ της Πρεσβείας  #Jean_Marie_Hoffmann,  σπουδαίοι σεφ ετοιμάζουν πάνω από 1000 λαχταριστές κρέπες που θα μοιραστούν σε ΜΚΟ, δίνοντας χαρά σε 350 παιδιά» έγραψε η γαλλική πρεσβεία σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ενώ παράλληλα ανέβασε και μερικές φωτογραφίες από την δράση.

Εικόνες και βίντεο ανέβασαν όμως στα social media και ορισμένοι από τους σεφ που συμμετείχαν.

«Η γιορτή της κρέπας! Την γιορτάσαμε στην γαλλική Πρεσβεία μαζί με φίλους . @jean_marie_hoffmann @dimitrischronopoulos @georgianna_hiliadaki @gikasxenakis @dina.nikolaou @asterios_koustoudis @ilias_vekris @agapimi #lachadeleur» έγραψε ο Στέλιος Παρλιάρος στο Instagram και μας έδειξε τις λαχταριστές κρέπες που έφτιαξαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@steliosparliaros)

«Πολλά συγχαρητήρια στην ευγενική πρωτοβουλία της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα να προσφέρουν νοστιμιά και γλύκα μέσα απο τις χιλιάδες χειροποίητες κρέπες σε παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά. Συγχαρητήρια για την όμορφη σκέψη @jean_marie_hoffmann η παρουσία και η βοήθεια μας ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε όλοι εμείς που ειμασταν εκεί» έγραψε από μερίας της η Ντίνα Νικολάου κάνοντας παράλληλα ταγκ και τους γνωστούς σεφ που ήταν εκεί.

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη από την άλλη ανέβασε μια φωτογραφία και ένα μικρό βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να αναποδογυρίζει περίτεχνα την κρέπα στο τηγάνι!

Στο ποστ της η Σεφ αναφέρει ότι ήταν τιμή της να συμμετέχει στην ενέργεια αυτή και πως έφτιαξαν πάνω από 1000 κρέπες για να μοιραστούν σε πέντε διαφορετικά ιδρύματα για παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ