Story of the day: Άνδρας έστησε την απαγωγή του - Ο λόγος; Δεν ήθελε να πάει στην δουλειά! (φωτό - βίντεο)

Απίστευτη ιστορία.... 

Όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε να πάρουμε ένα ρεπό από την δουλειά και να μην πάμε βρίσκοντας κάποια δικαιολογία, αλλά ένας άνδρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ, το πήγε σε άλλο επίπεδο. 

 Το απόγευμα της 10ης Φεβρουαρίου, η αστυνομία στο Coolidge της Αριζόνα έλαβε μια κλήση έκτακτης ανάγκης για έναν άνδρα που βρίσκεται πεσμένος σ έναν δρόμο με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του.

Ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας στάλθηκε και σύντομα ανέφερε ότι βρήκαν πράγματι έναν νεαρό άνδρα που φαίνεται να ήταν δεμένος και εγκαταλειμμένος. 

Το «θύμα», που αναγνωρίστηκε ως Brandon Soules, 19 ετών, είπε στην αστυνομία ότι είχε απαχθεί από δύο μασκοφόρους άνδρες που τον χτύπησαν αρχικά στο κεφάλι  και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο μέρος που ήταν και τον πέταξαν. 

Αυτό όμως δεν ήταν αλήθεια! 

 

 

«Οι ερευνητές του Coolidge έκανα μια διεξοδική έρευνα και βρέθηκαν στοιχεία τα οποία οδηγούσαν στο γεγονός πως ο άντρας δεν απήχθη, αλλά σκηνοθέτησε την απαγώγη''... 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος ισχυρίστηκε πως οι απαγωγείς ζήτησαν λεφτά από τον πατέρα του. Εν τέλει ο νεαρός παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα έκανε για να μην πάει στην δουλειά αναφέρει το odditycentral.

Ο Brandon Soules ομολόγησε ότι ήταν απελπισμένος και δεν άντεχε να πάει... Έριξε μια τσαλακωμένη μπαντάνα στο στόμα του και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη δερμάτινη ζώνη του για να δέσει τα χέρια του πίσω από την πλάτη του.

Τελικά, έπεσε στο έδαφος, στην πλευρά του δρόμου, όπου κάποιος μπορούσε να τον δει και περίμενε την αστυνομία να τον «σώσει». Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Soules συνελήφθη επειδή υπέβαλε ψευδείς αναφορές στην αστυνομία. Από τότε απολύθηκε από την εταιρεία ελαστικών στην οποία εργαζόταν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ