Συγκλονίζει η Ολυμπία Χοψονίδου: Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια, στη δεύτερη εγκυμοσύνη ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας (φωτό)

«Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου»

Συγκλόνισε η Ολυμπία Χοψονίδου που αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

Ειδικότερα το πρώην μοντέλο απαντώντας στην ερώτηση follower της στο Instagram «σου έχει βγει μετά την εγκυμοσύνη κάποιο πρόβλημα, πχ κάποιο αυτοάνοσο» εξομολογήθηκε ότι της έχουν πέσει τα μαλλιά, έχει πρόβλημα με τα δόντια της αλλά και έναν βήχα που την ταλαιπωρεί.

Όπως έγραψε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, έχει κάνει θεραπείες και εξετάσεις, ενώ ευελπιστεί τώρα ότι ένας γιατρός που επισκέφτηκε έχει βρει κάποια λύση.

 

«Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος.

Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά». 

Σημειώνεται ότι το πρώην μοντέλο έχει πέντε παιδιά μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, τον μπασκετμπολίτσα Βασίλη Σπανούλη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ