Ο Ορφέας Αυγουστίδης & η σύντροφός του έγιναν γονείς για πρώτη φορά: Η φωτό με τον γιο του & η γιαγιά Μαρία Τζομπανάκη με το εγγόνι - ''Μεγάλη βουτιά στην αγάπη … Χωρίς επιστροφή”

Το ζευγάρι ξεχειλίζει από ευτυχία. 

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Ορφέας Αυγουστίδης. Η σύντροφός του, Γεωργία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη τη στιγμή βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μέσα από το "Πάμε Δανάη" η Δανάη Μπάρκα, λέγοντας πως ο διάσημος ηθοποιός και γιος της Μαρίας Τζομπανάκη έγινε μπαμπάς, στέλνοντας φυσικά τις θερμότερες ευχές της στο ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο. 

Μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε και μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τον ερχομό του γιου του. Τον βλέπουμε να τον κρατά αγκαλιά κοντά στο στήθος του και γράφει στην ανάρτηση του:

''Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω.

Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλύκα και την αγάπη''.

 

 

Όλα όσα είπε ο νέος μπαμπάς στην ''Φωλιά των Κου Κου''

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν.

Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα.

Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Η γιαγιά Mαρία Τζομπανάκη στην πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της

 

Η μαμά του Ορφέα Αυγουστίδη και επίσης ηθοποιός συγκινημένη κι ευτυχισμένη δημοσίευσε στα προσωπικά της social media το βράδυ της Τετάρτης μια φωτογραφία της κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο εγγονό της! “Μεγάλη βουτιά στην αγάπη … Χωρίς επιστροφή”… έγραψε η τρισευτυχισμένη γιαγιά . 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ