Το μοντέρνο, νεανικό, λουσάτο σπίτι της Miley Cyrus στο Los Angeles - Τη διακόσμηση έκανε η μητέρα της Tish (φωτό)

Έχει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια!

Έχει περάσει ένας χρόνος από όταν η Miley Cyrus αγόρασε το λουσάτο σπίτι της στο Los Angeles της Καλιφόρνια με την τραγουδίστρια να το έχει φέρει πια στα «μέτρα» προσθέτοντας fun πινελιές.

Η μαμά και manager της μουσικού Tish Cyrus ήταν αυτή που την βοήθησε να διακοσμήσει την 6,800 τμ βίλα της που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια.

«Όταν μπαίνεις στο σπίτι κάποιου θέλω να μπορείς να καταλάβεις ποιανού σπίτι είναι, ποια είναι η προσωπικότητά τους, τι τους αρέσει. Ξέρω την Miley πολύ καλά και είμαστε πολύ κοντά οπότε κατάφερα να το κάνω» είπε η Tish στο Architectural Digest.

Η τραγουδίστρια άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο περιοδικό και οι εικόνες από το εσωτερικό είναι εντυπωσιακές.

Δείτε πεισσότερες εικόνες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Το μαύρο κυριαρχεί ωστόσο η μητέρα της φρόντισε να προσθέσει πολύχρωμες πινελιές με τα έπιπλα.Όπως λέει στην ίδια αρέσουν τα γήινα χρώματα αλλά η κόρη της «πρέπει να νιώθει rock and roll». 

 Μια πολυθρόνα σε σχήμα χειλιών, ένας animal print τοίχος, ένα ψυχεδελικό σχέδιο του καλλιτέχνη Brian Robles στο ταβάνι είναι μόνο μερικές από τις παρεμβάσεις που έχουν κάνει στον χώρο για να τον φέρουν πιο κοντά στο νεανικό στυλ της Miley Cyrus.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ