Μέσα στην βίλα ενός beauty influencer: Μια τριώροφη έπαυλη στη Χαβάη, ανάμεσα στο βουνό & τη θάλασσα - το μοναδικό ντεκόρ (βίντεο)

Ο  Bretman Rock  μετρά πάνω από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram!

Makeup artists, showman και influencer ο Bretman Rock έχει μια απίθανη βίλα στην Χαβάη και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στο Architectural Digest.

Ο influencer από τις Φιλιππίνες, που μετρά πάνω από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram (και σχεδόν 40 εκατομμύρια σε όλα τα social media), διαθέτει μια έπαυλη που βρίσκεται ανάμεσα στο βουνό και στην θάλασσα και το design της οποίας αντικατοπτρίζει τη φαντασία την «γκέι ασιατική μεταναστευτική του επιτυχία», σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό.

Με πολύχρωμο και μοναδικό ντεκόρ το τριώροφο σπίτι έχει ανακαινιστεί πλήρως από την εταιρεία MCYIA, που εδρεύει στη Χαβάη και έχει γίνει ο επίγειος παράδεισος του 22χρονου Rock.

Η βίλα διαθέτει μεταξύ άλλων ένα δωμάτιο που έχει μετατραπεί σε στούντιο για τα βίντεο που δημιουργεί ο νεαρός influencer ενώ ένα δεύτερο δωμάτιο το μετέτρεψε σε μια ακόμα ντουλάπα για τα ρούχα του. Πάντως ο αγαπημένος του χώρος είναι έξω στο μπαλκόνι. Και λογικό αφού μπορεί να απολαμβάνει την υπέροχη θέα!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ