Ο Hugh Jackman πήρε το τόξο του! Ποιον θα κυνηγήσει ο γοητευτικός ηθοποιός; Πάντως την καρύδα την «καθάρισε» με το ματσέτε του! (φωτό)

Δεν αποκλείεται να το έφτιαξε και μόνος του!

Τοξοβόλος έγινε ο Hugh Jackman που δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να κρατά ένα τόξο και να σημαδεύει.

Ο γοητευτικός ηθοποιός ίσως να βρίσκεται σε κάποιο ταξίδι αφού σε δεύτερό του ποστ έχει αναρτήσει μια σειρά από εικόνες στις οποίες κόβει μια καρύδα στην μέση με το ματσέτε του.

Βρίσκεται σε κάποιο καταπράσινο μέρος, ενώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος είναι από την Αυστραλία και μένει εκεί μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Deborra-Lee Furness, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί  τον 20χρονο Oscar και την 15χρονη Ava.

Δεν ξέρουμε ποιον σκοπεύει να κυνηγήσει με το τόξο του ο Hugh Jackman, πάντως αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο από ξύλο δεν αποκλείεται να το έφτιαξε και μόνος του, όπως αναρωτήθηκε και ένας χρήστης κάτω από το ποστ του ηθοποιού.

Να σημειωθεί ότι ο 54χρονος πρωταγωνιστεί στο «Reminiscence», που κάνει πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου στις αίθουσες και στο HBO Max (στην Ελλάδα με τίτλο «Ταξίδι μέσα από τη Μνήμη»).

Στην ταινία υποδύεται έναν «ιδιωτικό ερευνητή του μυαλού», ο οποίος βοηθά τους πελάτες του να αποκτήσουν πρόσβαση στις χαμένες αναμνήσεις τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ