Harvey Weinstein: Ο Brad Pitt παραγωγός σε νέα ταινία για το σεξουαλικό σκάνδαλο του πρώην ισχυρού άνδρα του Hollywood

Θα βασίζεται στο best-seller «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story»

Ρόλο παραγωγού αναλαμβάνει ο Brad Pitt σε νέα ταινία που θα ακολουθεί το σεξουαλικό σκάνδαλο του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Hollywood Harvey Weinstein.

Με τίτλο «She Said» η ταινία - παραγωγής της Universal Pictures -  θα βασίζεται στο «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story», το best seller που έγραψαν οι δημοσιογράφοι των NYT Jodi Kantor και Megan Twohey, οι οποίοι και συνέβαλαν στο να αποκαλυφθεί η υπόθεση που είχε συνταράξει τον κόσμο.

Ο πρώην παραγωγός του Hollywood αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο η δικαιοσύνη του έχει επιβάλλει ποινή φυλάκισης 23 χρόνων την οποία και εκτίει σε φυλακή της Νέας Υόρκης.

Όταν είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι πρώτες καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση από το Harvey Weinstein πολλές ήταν οι γυναίκες που άρχισαν να μιλούν για την παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα του πρώην ισχυρού άνδρα του Hollywood, ανάμεσά τους και πολλές διάσημες όπως η Gwyneth Paltrow με την οποία ο Brad Pitt ήταν κάποτε ζευγάρι, όπως αναφέρει και το geo.tv.

Το σκάνδαλο είχε ως αφορμή να δημιουργηθεί και το κίνημα metoo με  εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο να μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Ή Gwyneth Paltrow είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι ο Brad Pitt την είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν απέναντι στον Weinstein, με τον ηθοποιό να μιλά πριν κάποιο καιρό στο CNN και να λέει ότι:

«Εκείνη τη στιγμή, ήμουν απλώς ένα αγόρι από το Όζαρκς και έτσι αντιμετωπίζαμε τα πράγματα. Ήθελα απλώς να σιγουρευτώ ότι τίποτα περισσότερο δεν θα συνέβαινε. Νομίζω ότι το ενδιαφέρον είναι ότι εμείς, ειδικά το Χόλιγουντ, αλλά και η δυναμική του χώρου εργασίας, των ανδρών και των γυναικών τέθηκαν ξανά σε νέα βάση.  Με πολύ καλό τρόπο που καθυστέρησε  έχει καθυστερήσει πολύ. Και νομίζω ότι είναι μια σημαντική ιστορία για να αφηγηθώ».

Η νέα ταινία αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή το καλοκαίρι ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Carey Mulligan ως Twohey  και την Zoe Kazan ως την Kantor.

Οι Brad Pitt, Dede Gardner και Jeremy Kleiner θα είναι στην παραγωγή μαζί με τη Megan Ellison.  Το σενάριο έγραψε η Rebecca Lenkiewicz και η Maria Schrader έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ