Ξανά χωρίς την πριγκίπισσα Σαρλίν ο Αλβέρτος του Μονακό - Τον συνόδευσαν τουλάχιστον τα δίδυμα πριγκιπόπουλα Γκαμπριέλα & Ζακ (φωτό)

Έχουν να εμφανιστούν μαζί από τα τέλη Ιανουαρίου

Από τα τέλη Ιανουαρίου έχουν να κάνουν μαζί κάποια δημόσια εμφάνιση η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο Αλβέρτος του Μονακό.

Ο πρίγκιπας βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην λήξη του τουρνουά World Rugby Sevens Repechage συνοδευόμενος από τα δίδυμα πριγκιπόπουλα Γκαμπριέλα και Ζακ.

Ωστόσο για ακόμα μια φορά η πριγκίπισσα του - που είχε αναγκαστεί σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού να παραμείνει στη Νότια Αφρική - απουσίαζε και πάλι από το πλευρό του.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα είχε επισκεφτεί την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων- αλλά «τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» είχε ανακοινώσει το παλάτι πριν μερικές εβδομάδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν η 43χρονο πρώην Ολυμπιονίκης έχει καταφέρει να επιστρέψει ή αν βρίσκεται στο Μονακό και λόγω της κατάστασης της υγείας της δεν μπορεί να κάνει ακόμα δημόσιες εμφανίσεις.

Πάντως απουσίαζε από μεγάλα events όπως το Grand Prix, ενώ πρόσφατα στο Instagram της είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες που «μαρτυρούσαν» ότι ο σύζυγος και τα παιδιά τους την επισκέφτηκαν στη Νότια Αφρική.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τα δίδυμα φαίνεται να διασκέδασαν στο τουρνουά μαζί με τον μπαμπά τους που τους εξηγούσε όλα όσα γινόντουσαν στον αγώνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ