Vintage pics: Όταν η Lady D γνώρισε τον Michael Jackson - Με κίτρινο ταγιέρ η πριγκίπισσα, τον είχε ρωτήσει αν θα παίξει το «dirty Diana»

Τα δώρα που της έκανε ο «βασιλιάς της Pop»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Michael Jackson συναντήθηκαν στις 16 Ιουλίου 1988 όταν η Lady D μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο είχαν βρεθεί τότε σε συναυλία που έκανε ο τραγουδιστής στο Wembley, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Ντυμένη με ένα κίτρινο ταγιέρ η πριγκίπισσα του λαού - που λέγεται ότι της άρεσε πολύ ο Michael Jackson και άκουγε συχνά τα κομμάτια του - συνομίλησε μαζί του, ενώ εκείνος της έκανε δώρο δύο δερμάτινα τζάκετς για τους γιους της πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι που έγραφαν «bad» στο πίσω μέρος (από το ομώνυμο άλμπουμ του).

Σύμφωνα με την Mirror της έδωσε ακόμα μια πλατινένια κασετίνα με τα τελευταία CD του.

Στο vintag.es δημοσιεύτηκαν ορισμένες Vintage φωτογραφίες από την συνάντηση που είχε τότε η «πριγκίπισσα του λαού» με τον «βασιλιά της pop».

Πληροφορίες ήθελαν την Lady D να χορεύει κατά την διάρκεια της συναυλίας ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος καθόταν στη θέση του και παρακολουθούσε το show.

Να σημειωθεί ότι εκείνη την εποχή, ο Jackson είχε δωρίσει 150.000 λίρες για τη φιλανθρωπική οργάνωση Prince's Trust - πουτ προσανατολίζονταν στη νεολαία - και επιπλέον 100.000 λίρες για την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση Great Ormand Street Hospital του Λονδίνου.

Χρόνια αργότερα ο Michael Jackson ια αποκαλύψει ότι ενώ είχε βγάλει από το πρόγραμμα το κομμάτι «Dirty Diana» η πριγκίπισσα τον είχε ρωτήσει πριν την συναυλία αν θα το παίξει και τον είχε καλέσει να το κάνει καθώς της άρεσε πολύ.

Δείτε επίσης: "Το αίμα νερό δεν γίνεται..." : Το συγκινητικό "reunion" του Πρίγκιπα Χάρι με τον αδερφό του Ουίλιαμ στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους - "Καθημερινά ευχόμαστε να ήταν μαζί μας" (φώτο)

Πάντως παρόλο που οι δυο τους δεν βρέθηκαν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο αρκετές φορές από εκείνη την ημέρα και έπειτα, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο πρώην σωματοφύλακας του τραγουδιστή Matt Fiddes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ