Γάμος 1.000 και μία νύχτες για τον NBAer Danny Green: Ιπτάμενες χορεύτριες, άφθονη σαμπάνια και χλιδή (φωτό & βίντεο)

Η τελετή τα είχε όλα!

Πρώτο θέμα στα social media έγινε ο γάμος του παίκτη του NBA Danny Green και της αγαπημένης του Blair, με το ζευγάρι να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την χλιδάτη τελετή στο Instagram και το TikTok.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η οικογένεια των νιόπαντρων βρέθηκαν στο Houston, των ΗΠΑ, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, για να τιμήσουν το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rachel (@rachturnerrr)



 

Φορώντας ένα λευκό κοστούμι ο γαμπρός πόζαρε μαζί με την αγαπημένη του που είχε διαλέξει ένα ονειρικό ολόλευκο νυφικό, με λεπτομέρειες από δαντέλα, για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 



 

Όσο για τον γάμο, αυτός τα είχε όλα! Χορεύτριες που κρέμονταν από το ταβάνι και σέρβιραν σαμπάνια, ένα μεγάλο μπουφέ με φρέσκα θαλασσινά και γλυκά, αλλά και έναν ζωγράφο που έφτιαχνε το πορτρέτο του ζευγαριού κατά την διάρκεια της χλιδάτης τελετής.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η οικογένεια των νιόπαντρων βρέθηκαν στο Houston, των ΗΠΑ, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, για να τιμήσουν το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια.

 

«Αυτός ο γάμος ήταν τρελός» θα γράψει μια από τις παρευρισκόμενες στο Twitter και είχε δίκαιο αφού πέρα από τους εναέριες χορευτές και τον γκουρμέ μπουφέ, είχε ακόμα και ένα «κινούμενο» φυτό που δεν ήταν τίποτα άλλο από κάποιον άνθρωπο με ξυλοπόδαρα!

Τα τραπέζια ήταν διακοσμημένα με λευκά τραπεζομάντηλα και καταπράσινα φυτά, ενώ ανάλογη διακόσμηση υπήρχε και στην πίστα όπου το ζευγάρι χόρεψε παραδοσιακά τον πρώτο του χορό, ως νιόπαντροι πλέον!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ