Beatrice Borromeo: Η Ιταλίδα καλλονή που το Tatler αποκαλεί ως την «πιο κομψή royal» - βάζει κάτω την Meghan και την Kate (φωτό)

Η όμορφη και κομψή σύζυγος του μικρότερου γιου της Καρολίνας του Μονακό

Πρόσφατα το γνωστό βρετανικό περιοδικό Tatler - «βίβλος» του lifestyle - αποκάλεσε την Ιταλίδα καλλονή Beatrice Borromeo ως την «πιο stylish royal». 

Η 35χρονη Beatrice Borromeo είναι από το 2015 η σύζυγος του μικρότερου γιου της Καρολίνας του Μονακό, Pierre Casiraghi και μέσα στα χρόνια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την ομορφιά και την κομψότητά της.

Μάλιστα όπως σημειώνει το Tatler για τον γάμο της επέλεξε όχι ένα αλλά τέσσερα διαφορετικά φορέματα, δύο από τον Valentino και δύο από την Armani Privé.

Ωραία σαν μοντέλο, η Beatrice ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2006, οπότε και συμμετείχε σε εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, και συγκεκριμένα στη Rai 2, ενώ έχει σκηνοθετήσει και πολλά ντοκιμαντέρ - τα περισσότερα στην ιταλική γλώσσα και ένα στα αγγλικά, που αφορά της γυναίκες στη μαφία.  Έχει εργαστεί, επίσης, ως ρεπόρτερ για το "Il Fatto Quotidiano", το "Newsweek" και το "Daily Beast".

Νa σημειωθεί ότι η καλλίγραμμη ξανθιά έχει αποκτήσει με τον πρίγκιπά της (εγγονό της Grace Kelly), δύο γιους, τον Stefano 4,5 ετών και τον 3χρονο Francesco.

Είτε πρόκειται για το κόκκινο χαλί λοιπόν, είτε για κάποια βασιλική εμφάνιση, είτε απλά για τις διακοπές της η Borromeo τραβά τα βλέμματα με το απαράμιλλο στυλ της που θα ζήλευαν ακόμα και royals, οπως η Meghan Markle και η Kate Middleton!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ