H Kim Kardashian West: Βαρυσήμαντη δήλωση - «δεν αλλάζω το όνομά μου, παραμένω West» (φωτό & βίντεο)

Τι και αν ο πρώην άντρας της αλλάζει το όνομά του...

Η Kim Kardashian δεν φαίνεται να ακουλουθεί τα χνάρια του πρώην άντρα της Kanye West, που αλλάζει όνομα, με την influencer, επιχειρηματία και σταρ του ριάλιτι «Keep up with the Kardashians» να δηλώνει ότι θα κρατήσει το West, στο επίθετό της.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ο ράπερ - που έχει συνηθίσει να μας αιφνιδιάζει με τις αποφάσεις του - έχει ξεκινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες για να αλλάξει το όνομά του σε «Ye», ναι ναι απλά «Ye»! Ήδη ξεκίνησε από τα social media και τώρα σκοπεύει να το κάνει και επίσημο...

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο όνομα παραπέμπει στον τίτλο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι: «Πιστεύω πως το Ye είναι η πιο πολυχρησιμοποιημένη λέξη στη Βίβλο, και στη Βίβλο σημαίνει "εσύ"... Οπότε, εγώ είμαι εσείς, εγώ είμαι εμείς...Περνάω από το Kanye που σημαίνει ο "ένας", στο Υe, και γίνομαι αντανάκλαση του κοινού μας καλού, του κοινού μας κακού, του μπερδέματός μας, των πάντων».

 

Ωστόσο η Kim, που πρόσθεσε το West στο επίθετό της μετά τον γάμο τους, σύμφωνα με το TMZ, δεν έχει σκποπό να το αλλάξει. Πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι είπαν στο μέσο ότι «πιστεύει ότι είναι σημαντικό για αυτήν να διατηρήσει το ίδιο επώνυμο με τα τέσσερα παιδιά της» (North, Psalm, Chicago και Saint).

Πάντως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μεγάλη αδερφή των Kardashian υποστηρίζει τον άλλοτε άντρα της στο να ονομάζεται πλέον Ye, με την ίδια να λέει ότι ακόμα και αν το αλλάξει (με τις νόμιμες διαδικασίες) ο κόσμος δεν θα πάψει να τον αγανωρίζει ως Kanye West.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ