Η Βαλερί Τριερβελέρ με το νέο έρωτα της στην Ελλάδα - Ο κατά 8 χρόνια νεότερος, γόης, μιγάς, παίκτης του ράγκμπι με τα γαλάζια μάτια (φωτό)

Ζει έναν απίστευτο έρωτά, ενώ έχει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα... 

Η γνωστή σε όλους δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, που έγραψε το πασίγνωστιο βιβλίο για τον πρώην σύντροφό της Φρανσουά Ολάντ, είναι και πάλι ερωτευμένη. Μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, με τον γόη παίκτη του ράγκμπι. 

 

Η Βαλερί να σημειώσουμε πως αποχώρησε πέρυσι από το Paris Match, έπειτα από 3 δεκαετίες στο γνωστό γαλλικό μέσο.

 

 

 

 

 

Πριν κάποια χρόνια η πασίγνωστη δημοσιογράφος κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο «Δίνουμε τις ειδήσεις», στο οποίο και έκανε μια αναδρομή στην επαγγελματική της καριέρα στο γαλλικό Paris March, αλλά και στη σύντομη διαμονή της στο Ελιζέ στο πλευρό του τότε Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Το προηγούμενο βιβλίο της είχε γίνει ανάρπαστο καθώς κυκλοφόρησε στα μισά της προεδρικής θητείας του σοσιαλιστή πολιτικού και πλήγωσε ανεπανόρθωτα το προφίλ του.

 

 

 

Στο «Ευχαριστώ για τη στιγμή», όπως λεγόταν τότε το βιβλίο, η Τριερβελέρ παρουσίαζε τον Φρανσουά Ολάντ ως παθολογικό ψεύτη, αλαζόνα, ενώ από αυτό διέρρευσε η περίφημη φράση που του αποδίδεται για τους πολύ φτωχούς της Γαλλίας, του οποίους αποκαλούσε «ξεδοντιάρηδες».

 

 

 

 

Ανάμεσα στα άλλα, η Βαλερί Τριερβελέρ αναφερόταν φυσικά και στην απιστία του Φρανσουά Ολάντ, περιγράφοντας τις ερωτικές του περιπτύξεις με την ηθοποιό – και σημερινή σύντροφό του – Ζουλί Γκαγιέ. Τον Ιανουάριο του 2014, η Βαλερί Τριερβελέρ αποχώρησε από το παλάτι των Ηλυσίων όπου συζούσε με τον Ολάντ. 

Ο νέος της έρωτας 

Η ίδια γνώρισε τον 46χρονο Ρομέν Μαζελάν, πρώην παίκτη του ράγκμπι και έρωτα της ζωής της

 

 

 

 

 

 

Οι δυο τους συναντήθηκαν ως από κοινού ανάδοχοι ενός κοριτσιού που πάσχει από μια σπάνια νευρολογική πάθηση.Το ζευγάρι κάνει συχνά διακοπές στην Ελλάδα. Έτσι και φέτος επέλεξαν την χώρα μας για τις διακοπές τους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχικά βρέθηκαν στο Ναύπλιο, ενώ όπως είδαμε από φωτογραφίες τους στο Instagram πήγαν και στο Κάστρο Μονεμβασιάς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ