Nαντίν Μενέντεζ - Η stylish σύζυγος του γερουσιαστή - Το νιόπαντρο ζευγάρι & η φωτό γάμου - Η πρόταση στο Ταζ Μαχάλ τραγουδώντας

Η αρμενικής καταγωγής σύζυγος του Μενέντεζ....

Το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής, απένειμε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, σε τελετή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η απονομή του Παρασήμου στον Αμερικανό γερουσιαστή, έγινε για τη συνεισφορά του στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ και την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

Στην Αθήνα βρέθηκε και η σύζυγός του Ναντίν. Ο γερουσιαστής συναντήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο δημάρχειο της πρωτεύουσας όπου ο Κώστας Μπακογιάννης του απένειμε το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών.

Ωστόσο, στην ειδική εκδήλωση τα βλέμματα στράφηκαν στην εντυπωσιακή  σύζυγό του, που τον συνόδευσε. 

Η ιστορία τους 

Η Ναντίν Αρσαλιάν γεννήθηκε στον Λίβανο και είναι η δεύτερη σύζυγος του Αμερικανού φιλέλληνα γερουσιαστή. H πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν από μία δεκαετία στο IHOP στο Γιούνιον Σίτι. 

Μετρούν μόλις έναν χρόνο γάμου, καθώς παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 σε μια λιτή, αρμένικη τελετή στο Νιου Τζέρσεϊ εξαιτίας των περιορισμών για την πανδημία.

 

 

Η πρόταση γάμου

Επισκέφθηκαν τέσσερις ηπείρους σε μόλις πέντε μήνες. Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις 3 Οκτωβρίου 2019, στο Ταζ Μαχάλ στην Ινδία η Ναντίν Αρσαλιάν κάθισε στο παγκάκι που είναι αφιερωμένο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και ξαφνικά άκουσε από πίσω της τον Μπομπ Μενέντεζ να της τραγουδάει το «Never Enough» από την ταινία «The Greatest Showman». Τότε εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. 

«Θα με παντρευτείς», την ρώτησε ο γερουσιαστής. Η Ναντίν  Αρσαλιάν με δάκρυα στα μάτια του απάντησε καταφατικά και τότε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ έβγαλε ένα δαχτυλίδι και της είπε πως «εάν συνεχίσεις να κλαις δεν θα μπορέσω να στο φορέσω».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ