Μάριος Πολίτης: Ποιος είναι ο ευτυχής επιστήμονας που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαίρη Κατράντζου μετά από 20 χρόνια σχέσης (φωτό)

Ο παραμυθένιος γάμος τους στο Παλαιό Ψυχικό

Μετά από σχεδόν 19 χρόνια σχέσης, φαίνεται πως η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάριο Πολίτη, καθηγητή νευρολογίας.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και ελάχιστους καλεσμένους. Μία εξ αυτών δημοσίευσε στα stories στο instagram τη φωτό του ευτυχισμένου ζευγαριού σε μία βίλα με πισίνα. 

 

 

Η διάσημη Ελληνίδα για πρώτη φορά έβαλε λευκά , αφού επρόκειτο για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και κατά την παράδοση οι νύφες φορούν λευκό νυφικό. Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Βίκυ Καγιά, οι οποίες δημοσίευσαν στα stories της στιγμιότυπα από το χαρούμενο γεγονός, αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Όπως και η fashion entepreneur Nasiba Adilova και η Ιταλίδα style expert Federica Fanari.

Στα χέρια της κρατούσε μία όμορφη , μεγάλη ανθοδέσμη με muguets και μίνι τριαντάφυλλα. Τα μαλλιά της ήταν όλα χτενισμένα προς τα πίσω, σε πιο ξανθό χρώμα από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Το φόρεμα του γάμου της ήταν μίντι cloche. Oι θαυμάσιες γόβες σε χρώμα ζαχαρί ήταν στολισμένες με κρύσταλλα Swarovski. Tο έντονο μακιγιάζ στα μάτια αναδείκνυε το βλέμμα της, ενώ για τα χείλη επέλεξε κραγιόν σε nude απόχρωση.

Tα σκουλαρίκια ήταν επίσης μακριά και λευκά. Ο γαμπρός επέλεξε μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν, ενώ άφησε τα μούσια του μακριά. Ο γάμος έγινε στις Σπέτσες, γνωρίζοντας την αγάπη της για το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Εκεί διατηρεί το οικογενειακό σπίτι τους στο παλιό λιμάνι από το 1860.

 Ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον στη διακεκριμένη παγκοσμίως σχεδιάστρια μόδας.

Το Who is Who του Μάριου Πολίτη

Ο καθηγητής Μάριος Πολίτης αποφοίτησε από την Ια­τρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθη­νών και πήρε το διδακτορικό του στην κλινι­κή νευροεπιστήμη από το Imperial college του Λονδίνου.

Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο Κολέγιο King’s και η ερευνά του εστιά­ζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊ­κής Ακαδημίας Νευρολογίας και του βρετανικού Βασιλι­κού Κολεγίου Ιατρών, έχοντας στο ενεργητικό του πολ­λές δημοσιεύσεις και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο John Stolk της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρο­λογίας ίο 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ