Οι 7 πιο κομψές αποχρώσεις για πεντικιούρ που μπορείς να κάνεις τώρα - Νude, μαύρα, Baby Blue

Εάν ψάχνετε το επόμενο σας πεντικιούρ, σας έχουμε την λύση. 

Τα περιποιημένα άκρα μπορούν όχι μόνο να ανεβάσουν τη διάθεσή μας, αλλά είναι και μια σημαντική λεπτομέρεια για μια κομψή φινετσάτη εμφάνιση.

Πέρα όμως από ένα πεντικιούρ στο σπίτι ή σε κάποια ειδικό που θα περιποιηθεί τα πόδια μας, ένα όμορφο βερνίκι νυχιών μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα παπούτσια που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε και να κάνει την συνολική μας εμφάνισή ακόμη πιο σικάτη.

Στη συνέχεια του άρθρου θα βρεις μερικές προτάσεις με διαχρονικά χρώματα μανό για τα νύχια ποδιών, αλλά και αποχρώσεις που είναι τώρα στις κορυφαίες τάσεις.

Πρόκειται για τις πιο chic αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις για ένα πεντικιούρ αν θες ένα κομψό look από την κορφή ως τα νύχια στην καθημερινότητά σου, ή εάν θες να κάνεις κάποια σικάτη εμφάνιση ως καλεσμένη σε έναν γάμο ή βάπτιση.

Λευκό, το χρώμα της κομψότητας

Λευκά νύχια ποδιών
Photo: @_sknails_

Το λευκό χρώμα αποπνέει μια κομψότητα. Αυτό ισχύει τόσο στα ρούχα όσο και σε οτιδήποτε άλλο. Και βέβαια τα νύχια δεν αποτελούν εξαίρεση!

Επιπλέον, τα λευκά νύχια είναι μια από τις πιο κλασικές επιλογές για το καλοκαιρινό μανικιούρ και πεντικιούρ, οπότε μπορείς να το συνδυάσεις στην καθημερινότητα αλλά και σε ειδικές περιστάσεις.

Σαγηνευτικό μαύρο πεντικιούρ

Μαύρο μανικιούρ και πεντικιούρ
Photo: @olabay4440

Στο άλλο άκρο του χρωματικού φάσματος, τα μαύρα νύχια είναι εξίσου εντυπωσιακά και κομψά, ενώ αρκετές γυναίκες τα θεωρούν πιο σαγηνευτικά από τα λευκά.

Και μπορεί το μαύρο χρώμα στα νύχια ως σκούρο να ήταν συνδυασμένο πιο πολύ με τον χειμώνα, όμως πλέον φοριέται όλο το χρόνο και μάλιστα αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές και για το καλοκαίρι!

Μη διστάσεις λοιπόν να το επιλέξεις σε οποιαδήποτε εποχή του έτους αν θες να τραβήξεις την προσοχή στο πεντικιούρ σου, με έναν σικάτο αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτικό τρόπο.

Γαλακτερό (Milky Nails)

Ιδέες για πεντικιούρ με γαλακτερό βερνίκι νυχιών
Photo: @ilike_nails

Ένα γαλακτερό βερνίκι νυχιών μπορεί να αποτελέσει την τέλεια επιλογή για εσένα που θες ένα κομψό και περιποιημένο πεντικιούρ σε ήπιες αποχρώσεις του λευκού και του ροζ.

Μπορείς αν θέλεις να δώσεις μια extra πινελιά, επιλέγοντας ένα γαλλικό πεντικιούρ με γαλακτερη βάση ή milky nails με ένα διακριτικό στολισμό όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία. Αυτό εξαρτάται ξεκάθαρα από την περίσταση και το γούστο σου!

Νουντ νύχια ποδιών για κάθε περίσταση

Νουντ νύχια ποδιών
Photo: @ilike_nails

Παρομοίως, τα νουντ νύχια είναι μια ακόμη διαχρονική και πάντα σικάτη επιλογή για ένα όμορφο πεντικιούρ σε ουδέτερους τόνους που δεν θα σε περιορίσουν όσον αφορά τους συνδυασμούς με το ντύσιμό και τα ανοιχτά παπούτσια που θα φορέσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε είναι και μια από τις πιο «ασφαλείς» και όμορφες αποχρώσεις που μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα η οποία είναι καλεσμένη σε έναν γάμο ή μία βάπτιση.

Baby Blue: Trendy & chic

Baby blue πεντικιούρ
Photo: @olabay4440

Αυτό το απαλό γαλάζιο που ονομάζεται baby blue είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα αυτή τη στιγμή στα νύχια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έλειπε από τις επιλογές μας τα προηγούμενα χρόνια.

Μη διστάσεις να βάψεις τα νύχια των ποδιών σου σε αυτή την υπέροχη απόχρωση, είτε ως απλό χρώμα είτε σε συνδυασμό με κάποιο πολύ διακριτικό σχέδιο.

Πεντικιούρ σε λιλά απόχρωση

Λιλά πεντικιούρ
Photo: @mashapatrakova05

Ένα ακόμη από τα κορυφαία χρώματα νυχιών αυτή τη στιγμή είναι και το λιλά. Αυτή η πολύ απαλή και διακριτική απόχρωση του μωβ μπορεί να αναδείξει τα πόδια σου με παιχνιδιάρικο και κομψό ταυτόχρονα τρόπο.

Και βέβαια ταιριάζει υπέροχα με μαυρισμένη επιδερμίδα αναφέρει το beautetinkyriaki

Παιχνιδιάρικο αλλά σικάτο Baby Pink

Νύχια ποδιών σε απαλό ροοζ χρώμα
Photo: @mashapatrakova05

Κι αν σου αρέσει το χρώμα και ψάχνεις μια παιχνιδιάρικη αλλά κλασική επιλογή για τα νύχια ποδιών, το απαλό ροζ (baby pink) δεν θα σε απογοητεύσει.

Μπορεί να δίνει έναν πιο girly τόνο στην εμφάνισή σου, όμως η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πολύ chic και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για τις διακοπές σου, είτε για την καθημερινότητα, ή ακόμη και σε μια επίσημη έξοδο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ