Η Μιμή Ντενίση σαν star του Hollywood - Κάνει διακοπές στην Αλόννησο και μας εκπλήσσει με το σώμα της (φωτό)

Ποζάρει σε μια υπέροχη πισίνα... 

Η Μιμή Ντενίση το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε στη Μυτιλήνη όπου συνδύασε δουλειά και διακοπές. Η δημοφιλής ηθοποιός όπως είναι γνωστό βρέθηκε στο νησί για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες οθόνες τα Χριστούγεννα. Η Μιμή Ντενίση, η οποία φέρει και την σεναριακή υπογραφή του εγχειρήματος, θέλησε να αποχαιρετήσει το σετ με τον δικό της τρόπο.

Ειδικότερα, η μεγάλη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. 

Μετά το τέλος των γυρισμάτων η ίδια θέλησε να πάει στην Αλλόνησο και έτσι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, ενώ το σώμα της βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα. 

Στην λεζάντα έγραψε: ''Διακοπές μετά από τόση σκληρή δουλειά!!! Αλόννησος!! Πανέμορφο μικρό νησάκι που τα έχει όλα!! Ηρεμία. Παραλίες. Υπεροχο φαγητό!! Κ του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!! Μάλλον καλύτερα!!# familly holidays''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ