Benifer: Το μακρύ καλοκαίρι ενός έρωτα που ξανά φούντωσε - Jlo και Ben Affleck, όλες οι εμφανίσεις της επανασύνδεσης (φωτό)

Ένα καυτό καλοκαίρι έζησε το ζευγάρι... 

Φρενίτιδα έχει προκληθεί στον παγκόσμιο Τύπο  από την επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ. Όπως φαίνεται το Χόλιγουντ ξανά βρήκε τη λάμψη του μέσα από την ερωτική τους ιστορία. 

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ έζησαν μαζί για μόλις 18 μήνες και ακύρωσαν τον γάμο τους τέσσερις ημέρες προτού ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2003.

Παρ' όλα αυτά η μοίρα τους έφερε ξανά κοντά. Ο Μπέν Άφλεκ, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος είχε κάνει απεξάρτηση από το αλκόολ μόλις είχε χωρίσει με την Ανα ντε Αρμας. 

Η δε Τζένιφερ Λόπεζ, μητέρα δύο παιδιών, τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, χώρισε από τον παρ’ ολίγον τέταρτο σύζυγό της Αλεξ Ροντρίγκεζ, πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, με τον οποίο ξεκίνησε να βγαίνει τον Φεβρουάριο του 2017. 

Τον Μάρτιο του 2019, αρραβωνιάστηκαν αλλά τον Απρίλιο του 2021, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Και μετά ήρθε πάλι ο... Μπεν! Από τότε λοιπόν που έγινε γνωστή η είδηση τους , τα tabloids ''τρελάθηκαν'', ενώ οι παπαράτσι έψαχναν απεγνωσμένα για μια φωτογραφία τους. Τους τσάκωσαν όμως σε πολλά τρυφερά τετ-α-τετ και έδωσαν στον λαό αυτό που επιθυμούσε! Benifer...

H πρώτη τους εξόρμηση ήταν στην Μοντάνα τον Μάιο του 2021. Ήταν «το ιδανικό μέρος για να περάσουν χρόνο μόνοι τους». Αυτό είπε τουλάχιστον πηγή στο People που ανέφερε ότι «και οι δύο ήταν ελεύθεροι και ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από το Λος Άντζελες. Ο Μπεν πρότεινε την Μοντάνα καθώς έχει σπίτι εκεί».

Μετά βρέθηκαν στο Μαϊάμι. Tους είδαν να πηγαίνουν και στο ίδιο γυμναστήριο με τις πηγές να λένε ότι έκαναν γυμναστική ξεχωριστά με διαφορετικό personal trainer, ωστόσο φάνηκαν διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο κατά την έξοδό τους από αυτό. Μάλιστα μια πηγή είπε στο In touch ότι αντάλαξαν και ένα φιλί!

 

Παράλληλα το buzzfeednews.com αναφέρει ότι ο φακός «τσάκωσε» τον 48χρονο ηθοποιό να φορά ένα ρολόι που έμοιαζε πολύ με αυτό που του είχε πάρει η 52χρονη τραγουδίστρια το 2002.

Το ζευγάρι λίγο καιρό αργλοτερα φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένο καθώς πήγαιναν στο νέο εστιατόριο του σεφ Βόλφγκανγκ Πουκ στο πολυτελές ξενοδοχείο Πέντρι στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Έφτασαν μαζί, με το αυτοκίνητο του Άφλεκ και φάνηκε επίσης να κάθεται ένα τρίτο άτομο στο πίσω κάθισμα. Σε μία φωτογραφία η τραγουδίστρια ακούμπησε τρυφερά το κεφάλι της στο στήθος του 48χρονου ηθοποιού. 

Οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την επανασύνδεσή τους όμως στα γενέθλια της Λατίνας σταρ. 

Και ναι πλέον το Bennifer είναι όσο επίσημο μπορεί να γίνει ένα ειδύλλιο στον 21ο αιώνα, καθώς είχαμε την πρώτη ανάρτηση με το καυτό φιλί των δύο ηθοποιών. 

Μια μόλις ημέρα μετά το ποστ που έκανε η ηθοποιός και παραγωγός Leah Remini και στο οποίο είδαμε την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να διασκεδάζουν μαζί και να δίνουν μια τρυφερή αγκαλιά στο πάρτυ γενεθλίων της, ήρθαν και τα 52α γενέθλια της Jlo για να επιβεβαιώσουν πλέον για τα καλά αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Ότι Jennifer και Ben είναι ξανά μαζί και πολύ ερωτευμένοι!

Η Λατίνα καλλονή δημοσίευσε στο Instgram ένα βίντεο αλλά και μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της. Η τελευταία από αυτές λοιπόν ήταν μια με τον αγαπημένο της να της δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Το ζευγάρι πέρασε την μέρα γενεθλίων της Lopez στο Σαν Τροπέ και η φωτογράφος και καλή φίλη της τραγουδίστριας Ana Carballosa τους αποθανάτισε στο καυτό αυτό στιμγιότυπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ