Ουάου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έτοιμος πάλι να μας καταπλήξει - Έφερε πιάνο στους Παξούς & στήνει ολόκληρο μουσικό σχολείο - Παραμυθένιο σκηνικό στη νέα σειρά

Πότε θα δούμε τον ''Δάσκαλο'' στις οθόνες μας; 

Στα μισά της δεύτερης σεζόν, στο Mega θα κάνει πρεμιέρα σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυαναμενόμενη σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ο Δάσκαλος".

Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς γυρίστηκε στον αγαπημένο τόπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη όπου ζει και η γιαγιά του, στους Παξούς.

Μάλιστα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει τα γυρίσματα. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει πως στήθηκε ένα ολόκληρο σκηνικό και πως ένα μουσικό σχολείο παίρνει ζωή. 

Μάλιστα χρησιμοποίησε και ένα πιάνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ανάρτησε φωτογραφίες στην οποία μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια στην αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο, Μαρία Καβογιάννη. 

Συγκεκριμένα έγραψε: ''Με μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και από τις πιο ωραίες και δημιουργικές συνεργασίες σε τηλεόραση και κινηματογράφο.. Ξανά μαζί λοιπόν Μαράκι.. Από το ΛΑ στους Παξούς και πίσ''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ